- Vi hadde sex som galninger

Sean Connery var gift med en annen kvinne, da han møtte Micheline på en golfklubb. Nå forteller hun hva som skjedde etter at hun hilste på James Bond-stjernen.

SUPERMANN: Selv om Sean Connery er best kjent som den hemmelige agenten James Bond, skal han ifølge kona være en supermann i sengen. Foto: AP/Scanpix
SUPERMANN: Selv om Sean Connery er best kjent som den hemmelige agenten James Bond, skal han ifølge kona være en supermann i sengen. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  «James Bond»-stjernen Sean Connery (83) og kona Micheline Roquebrune (84) har vært gift siden 1975. 

Da de traff hverandre første gang i 1972, var Connery fremdeles gift med Diane Cilento. 

I den franske avisen Gala forteller nå Micheline Roquebrune om hennes og skuespillerens første møte, skriver Female First. Møtet skjedde på golfklubben Mohammedia i Marokko og det var kjærlighet ved første blikk.

- Nøkkelen står i døren. Han ligger og leser en avis, naken. Jeg hopper opp i sengen, tar av meg skinnbeltet mitt og later som jeg pisker han med det, samtidig som jeg danser. Han tar tak i meg og kysser meg, nesten brutalt og dyrisk, skriver Micheline Roquebrune i avisen.

Ifølge stjernen hadde Sean Connery en spesiell og tiltrekkende duft under det hete møte.

- En varm og berusende duft som minnet om stener som gnisser mot hverandre, sier hun til Gala ifølge Female First.

Roquebrune avslører at parets første natt sammen ga mersmak.

- De fire påfølgende dagene fortsetter vi å spille golf sammen som ukjente, for og så senere på dagen møtes og ha sex som galninger. Virkeligheten er til og med bedre enn fantasien. Ingen annen mann har noensinne hatt den effekten på meg.

Etter den heftige uken dro både Micheline og Sean hjem til sine respektive partnere. Stjernene hadde ingen kontakt i det hele tatt, før «Bond»-stjernen inviterte Micheline til huset sitt i Marbella to år senere.

- Jeg tenkte for meg selv: «Hvem tror han at han er?». Men når jeg kom ditt satt han øynene sine i meg og sa: «Jeg har savnet deg. Jeg kan ikke slutte å tenke på deg og jeg kan ikke glemme deg».

I dag har Sean Connery og Micheline Roquebrune vært gift i 38 år.

- For hele verden er han en stor stjerne, men for meg er han framfor alt min drømmemann, sier Micheline til avisen.

LES OGSÅ:  - Har ikke sett den gale kjerringe på 37 år!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer