- Vi hadde sex på første klasse

Den norskættede supermodellen avslører at ekteparet er medlem av «The Mile High Club».

SUPERPAR: Hun er en av verdens mest ettertraktede modeller, mens hans fløyelsmyke tone har smeltet mange musikkhjerter verden over. Sammen utgjør de et av Hollywoods hotteste par.  Foto: FameFlynet
SUPERPAR: Hun er en av verdens mest ettertraktede modeller, mens hans fløyelsmyke tone har smeltet mange musikkhjerter verden over. Sammen utgjør de et av Hollywoods hotteste par. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Supermodell og Sport Illustrated-babe Christine Teigen (28) har aldri vært av den blyge typen, og har ved flere anledninger lagt ut nakenbilder av seg selv på sosiale medier.

Denne uken avslører Teigen at hun og ektemannen John Legend (35) er medlemmer av «The Mile High Club» - hvis eneste kriterie for å være medlem er å ha hatt sex om bord på et fly.

- Vi var på vei til Thailand for å besøke foreldrene mine, og reiste med første klasse. Vi gjorde det under et teppe, og var ikke en gang i en sånn bås. Egentlig burde vi fått en trofé for det, forteller Teigen, ifølge nettstedet FemailFirst, i et intervju med amerikanske Cosmopolitan Magazine.

- VI ER ÅPNE: Chrissy Teigen forteller til Cosmopolitan Magazine at hun og ektemannen elsker å vise kjærligheten for hverandre offentlig.  Foto: Stella Pictures
- VI ER ÅPNE: Chrissy Teigen forteller til Cosmopolitan Magazine at hun og ektemannen elsker å vise kjærligheten for hverandre offentlig. Foto: Stella Pictures Vis mer

Hun forteller videre at ekteparet aldri har vært redd for å vise følelser for hverandre offentlig, og avslører at Legend elsker når hun har på seg korte kjoler:

- Vi er ikke «freaky-deaky», altså. Men la oss bare si at vi er åpne for ting, og har ikke noe imot å vise verden at vi er glad i hverandre. Når vi går på restaurant elsker han for eksempel at jeg har på meg kjoler, slik at han kan gi meg lårmassasje, sier hun videre.

Paret møttes under musikkvideoinnspilling av Legends låt «Stereo».

- Jeg skal ikke lyve: vi «hooket» opp. Men da han dro på turné lot jeg han være for seg selv en stund. Jeg tok ingen kontakt. Det verste man kan gjøre er å prøve å legge lås på noen tidlig i forholdet. Bryllup har aldri vært mitt mål, siden jeg aldri har vært spesielt tradisjonell. Jeg er bare glad for å være med ham.

Christine Teigen og John Legend giftet seg i en romantisk seremoni i Nord-Italia i fjor høst.

LES OGSÅ: La ut bilde av strekkmerkene sine

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer