Robbie Williams og Ayda Field:

- Vi hadde sex i reklamepausene

Røper pikante detaljer fra tv-innspillingen.

EKTEPAR OG KOLLEGER: Robbie Williams (44) og kona Ayda Field (39) er begge dommere i den britiske utgaven av sangkonkurransen «X Factor». Nå kommer Field med oppsiktsvekkende detaljer fra innspillingen. Foto: NTB Scanpix
EKTEPAR OG KOLLEGER: Robbie Williams (44) og kona Ayda Field (39) er begge dommere i den britiske utgaven av sangkonkurransen «X Factor». Nå kommer Field med oppsiktsvekkende detaljer fra innspillingen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stjerneduoen Robbie Williams (44) og Ayda Field (39) har vært et par siden 2006, og giftet seg i 2010. Sammen har de barna Theodora (6), Charlton (4) og Colette (4 måneder).

De siste månedene har de jobbet sammen som dommere i den britiske versjonen av «X Factor», og det kan se ut til at paret ikke har noe problem med å kombinere jobb og privatliv.

Field kan nemlig avsløre at hun og ektemannen hadde sex i reklamepausene under innspillingen av det britiske talentprogrammet. Det skriver en rekke internasjonale medier, deriblant Daily Mail.

- Det overrasker meg hvor mye sex det er mulig å ha under reklamepausene, sier hun spøkefullt til Keith Lemon i juleutgaven av «Celebrity Juice».

STJERNEPAR: Den britiske sangstjernen og skuespilleren har vært gift siden 2010. Nå jobber de også sammen. Foto: NTB Scanpix
STJERNEPAR: Den britiske sangstjernen og skuespilleren har vært gift siden 2010. Nå jobber de også sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Styrket forholdet

Det var i år at Field ble en del av dommerlaget i den britiske sangkonkurransen, og dermed også kollega med sin ektemann. I følge paret selv, skal deres felles arbeid ha styrket forholdet, skriver Ekstrabladet.

- Vi fungerer godt sammen, og når folk sier at det hardt å være i et forhold, så er det viktig at man jobber med det, har Williams tidligere uttalt.

- Jeg synes vi har satt mer pris på hverandre etter at vi begynte å jobbe sammen på «X Factor», la han til.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Fikk barn med surrogati

Lykken har smilt til det britiske paret den siste tiden. I september i år fikk paret en liten datter, noe Field avslørte på Instagram.

- Velkommen til verden Colette (Coco) Josephine Williams, skrev 39-åringen under bildet, og avslørte samtidig at de hadde fått datteren ved hjelp av surrogati.

- Familier kommer i alle former, og denne lille jenta, som er biologisk vår, ble båret frem av en fantastisk surrogatmor som vil vil være evig takknemlig for, skriver hun.

Den britiske popstjernen Robbie Williams avslører hva han først tenkte da han møtte sin nåværende kona Ayda Field i «God Kveld Norge› på TV 2. Vis mer

Fra før har duoen barna Theodora Rose og Charlton Valentine, som begge er avbildet på avsløringsinnlegget på Instagram. Der er det nemlig fem hender - en fra hvert familiemedlem.

Det kan også se ut til at datteren, i likhet med sine søsken, allerede har fått et kallenavn. Parets eldste datter blir nemlig kalt Teddy, mens sønnen går under navnet Charlie. Nå er altså vesle Coco også en del av familien.

I 2012 ble Robbie Williams og kona foreldre for første gang, da datteren Theodora Rose ble født. Hun kom til verden to år etter at stjerneparet giftet seg i en svært privat og hemmeligholdt seremoni i 2010.

Seremonien ble holdt i parets villa i Beverly Hills, og det var kun en håndfull av deres venner som fikk være til stede for å se dem gi hverandre sine «ja».

LES OGSÅ: Robbie Williams ble hasteinnlagt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer