HADDE SEX: Det går hett for seg mellom Carl og Tine i mandagens episode av Paradise Hotel, og det ender med sex i bassenget. Foto: TV3
HADDE SEX: Det går hett for seg mellom Carl og Tine i mandagens episode av Paradise Hotel, og det ender med sex i bassenget. Foto: TV3Vis mer

- Vi hadde sex i bassenget

Carl og Tine ble fanget av «Paradise»-kameraene...

SEHER.NO: Etter at Tine Helene Valle (23) og Carl Eliassen (22) ble rompartnere på Paradise Hotel, har det hele tiden blitt hetere og hetere mellom dem. Nå avslører Se og Hør Weekend at deltagerne hadde sex i bassenget i episoden som vises på mandagen.

- Vi hadde det veldig gøy sammen på festen, og det skjedde spontant at vi hadde sex. Vi fant et sted i svømmebassenget der vi trodde kameraene ikke kunne filme, sier Tine Helene Valle til Se og Hør.

Men på bildet bladet har fått tilgang til, viser det seg likevel at de ikke unngikk kameraene. Men Tine påstår at hun ikke angrer på det som skjedde.

I det eksklusive intervjuet forteller Carl at heller ikke han angrer på at han hadde sex med Tine, men innrømmer at det heller ikke var det lureste valget.

- Det er sommer og sol i Mexico, og man blir lett litt yr i varmen. At jeg har sex med Tine på Paradise Hotel er kanskje ikke det smarteste jeg har gjort, men man glemmer fort kameraene.

- Jeg angrer ikke, men gruer meg til det kommer på TV, sier Carl til Se og Hør.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Se Paradise-jentenes sex-spøk!