- Vi hadde sex for fire år siden

Paradise-Maren fikk sjokk da hun så hvem som sjekket inn på skandalehotellet...

GJENFORENT PÅ «PARADISE HOTEL»: Maren Kallhovd og hennes tidligere flamme Omi Hagen blir begge overrasket når sistnevnte mandag sjekker inn på «Paradise Hotel» Foto: TV3
GJENFORENT PÅ «PARADISE HOTEL»: Maren Kallhovd og hennes tidligere flamme Omi Hagen blir begge overrasket når sistnevnte mandag sjekker inn på «Paradise Hotel» Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Maren Kallhovd (21) har denne sesongen havnet i hete scener med flere av de mannlige «Paradise Hotel»-deltagerne i TV3s skandaleombruste realityserie, men i mandagens episode blir hun tydelig rystet når en tidligere flamme, Omi Hagen (26), sjekker inn på hotellet.

- Det er noe av det flaueste som hendte meg inne på «Paradise Hotel». Det er fire år siden vi hadde sex, og vi var aldri kjærester eller noe sånt. Men det var likevel flaut å snakke om det foran alle, sier hun til Seher.no.

Omi Hagen, som til daglig jobber som partyfikser og bartender, er også kjent fra TV3-serien «Charterfeber».

Møttes i Magaluf
Hagen ble filmet mens han jobbet og bodde sammen med tidligere Paradise-deltager Mats André Pedersen i spanske Magaluf, men det var under en ferie på samme sted, han møtte Maren Kallhovd.

- Vi møttes i Magaluf, men lå ikke sammen før vi kom tilbake til Oslo. Men det ble ikke noe mer mellom oss og nå hilser vi bare høflig på hverandre når vi ser hverandre på byen.

Omi hevder også han var uforberedt på at hans tidligere sengepartner skulle være med på årets «Paradise Hotel» og at det var derfor reaksjonen - som du kan se i kveldens episode på TV3 - ble så sterk.

- Jeg kjenner veldig mange rundt om i Norge, så jeg regnet med at det skulle være med noen jeg kjente, men ikke Maren. Da jeg kom inn, så jeg først Niklas Vindel som var med i fjor, og så henne. Da tenkte jeg «hva skjer nå?», sier han til Seher.no.

Fortsatt venner
Maren og Omi vil ikke si om det skjedde noe mellom dem inne på skandalehotellet, men begge hevder de fortsatt er venner etter oppholdet.

- Maren var nylig på besøk i Stavanger, hvor jeg bor sammen med resten av Paradise-gjengen og det gikk fint. Vi omgås hverandre uten problemer som venner, sier Omi til Seher.no.

«Paradise Hotel» ser du mandag til torsdag kl 21.30 på TV3

Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide!


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Paradise-Stine ble singel like før fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer