<strong>POPULÆR:</strong> Harstad-jenta Sophie Elise Isachsen er en av Norges mest populære bloggere, og er ikke redd for «å snakke fra levra» og å dele private detaljer med leserne sine. Foto: FameFlynet Norway
POPULÆR: Harstad-jenta Sophie Elise Isachsen er en av Norges mest populære bloggere, og er ikke redd for «å snakke fra levra» og å dele private detaljer med leserne sine. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

- Vi hadde nettopp sex i kostymet

Sophie Elise er ikke redd for å dele fra sexlivet sitt på bloggen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I september ble rosablogger Sophie Elise (19) fra Harstad kjæreste med den svenske bloggeren Robin (20), og det nyforelskede paret har ingenting imot å dele fra sexlivet med leserne sine.

I forrige uke skrev nemlig 19-åringen i et innlegg på bloggen om en ny type iPad-sexleketøy som lanseres i disse dager. Tilbakemeldingene i kommentarfeltet har vært mange, og flere reagerer på at hun utleverer seg selv og kjæresten på bloggen.

Men selv mener Sophie Elise at det burde bli enda mer åpenhet rundt sex:

«Så at det (utrolig nok) ble mye omtale angående den sexgreia og ipaden jeg skrev om. Det er virkelig NØDT til å bli mer åpenhet rundt sex i dette samfunnet her, og da mener jeg ikke at det bør sendes porno på dagtid eller at man kan jokke på hverandre i gatene. Jeg er bare veldig lei av at det skal være så tabu å snakke om. Vi hadde forresten sex nettopp. I kostymet, haha. HOLA!», skrev hun i innlegget, hvor hun også delte et bilde av seg selv og kjæresten ikledd Halloween-kostymene hun refererer til.

<strong>BLOGGERBABES:</strong> Sophie Elise er en av profilene i TV 2 Bliss-serien «Bloggerne». Her med kollegene Eirin Kristiansen, Suzanne Aabel og Marna Haugen på TV 2s høstlansering tidligere i år. Foto: Stella Pictures
BLOGGERBABES: Sophie Elise er en av profilene i TV 2 Bliss-serien «Bloggerne». Her med kollegene Eirin Kristiansen, Suzanne Aabel og Marna Haugen på TV 2s høstlansering tidligere i år. Foto: Stella Pictures Vis mer

Men til de som frykter at 19-åringen nå kommer til å dele jevnlig fra sexlivet på bloggen, er det bare å puste lettet ut:

«Jeg og KJÆRESTEN min har sex flere ganger om dagen så det er ikke slik at jeg informerer dere hver gang, haha. Om noen skulle tro det, altså», skriver hun i et innlegg publisert denne uken.

Sophie Elise er en av profilene i TV-serien «Bloggerne» som går på TV 2 Bliss.

Det har ikke lykkes Seoghør.no å få en kommentar fra Sophie Elise om saken.

LES OGSÅ:  «Radioresepsjonen» angrer ikke på kommentarene om Sophie Elises bryster

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer