Amalie Snøløs og Herman Tømmeraas:

- Vi hadde ikke trodd det skulle bli dét det er i dag

Tar bladet fra munnen om de hete bildene.

<strong>MØTTES PÅ FOTOSHOOT:</strong> Amalie Snøløs og Herman Tømmeraas har tidligere lettet på sløret om forholdet. Nå snakker hun ut om de hete bildene i sosiale medier. Foto: Håkon Jørgensen (t.v.) og NTB scanpix
MØTTES PÅ FOTOSHOOT: Amalie Snøløs og Herman Tømmeraas har tidligere lettet på sløret om forholdet. Nå snakker hun ut om de hete bildene i sosiale medier. Foto: Håkon Jørgensen (t.v.) og NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I høst har Amalie Snøløs (22) vært en av deltakerne som har imponert på parketten i «Skal vi danse». Hun ble kjent gjennom fjorårets sesong av «Farmen», og har siden den gang blitt en ettertraktet modell.

Og det skulle vise seg at det var under et modelloppdrag hun skulle møte sin fremtidige kjæreste.

På Instagram la både Snøløs og Herman Tømmeraas ut hete bilder fra en fotoshoot de hadde vært på sammen, og ryktene om en romanse spredte seg som ild i tørt gress.

Det var først i april, en god stund etter at de hete bildene - tatt av fotograf Håkon Jørgensen - ble publisert, at turtelduene bekreftet at de var blitt et par.

Møttes på fotoshoot

Siden den gang har de begge delt en rekke bilder av hverandre i sosiale medier, og tidligere denne måneden ga «Farmen»-profilen fansen et gjensyn med de nevnte bildene.

I skrivende stund har de hete, lettkledde bildene av henne og Tømmeraas fått nesten 80 000 likerklikk.

Flere har bitt seg merke i at bildene er tatt før hun og den tidligere «Skam»-skuespilleren ble et par, noe Snøløs også poengterer.

- Oldies but goldies, skriver hun blant annet til bildene.

Da Se og Hør traff den sjarmerende blondinen under finalen av «Skal vi danse» lørdag, lettet hun på sløret om de aktuelle bildene.

- Vi hadde bare en felles venn som var interessert i å ta kule bilder, og vi måtte skape en stemning, forteller hun.

RØRT: Herman Tømmeraas ble rørt til tårer da han så kjæresten Amalie Snøløs på parketten under første episode av "Skal vi danse". Video: Helén Skogstad. Reporter: Julie Solberg Vis mer

- Ikke kleint

På flere av bildene har Amalie Snøløs kun en håndkle rundt seg, mens hun på det siste har bar overkropp med et par jeans til. Hun kan likevel avsløre at det ikke var ubehagelig eller kleint under fotoshooten.

- Jeg hadde møtt Herman tidligere og han var så jovial og kul, så jeg tenkte at «det blir ikke kleint å ha en sånn type shoot med ham», sier hun.

- Han har hatt de rollene han har hatt og spilt i musikkvideoer, så da tenkte jeg at «han tåler å stå inntil en damekropp», legger hun til.

Paret var ikke kjærester da bildene til Håkon Jørgensen ble tatt.

- Det var bare et vennskap som utviklet seg over tid, sier hun, og fortsetter:

<strong>INTIM FOTOGRAFERING:</strong> Amalie Snøløs og Herman Tømmeraas var ikke et par da disse bildene ble tatt, men hun røper at hun følte seg komfortabel sammen med «Skam»-stjernen. Foto: Håkon Jørgensen
INTIM FOTOGRAFERING: Amalie Snøløs og Herman Tømmeraas var ikke et par da disse bildene ble tatt, men hun røper at hun følte seg komfortabel sammen med «Skam»-stjernen. Foto: Håkon Jørgensen Vis mer
<strong>POSERTE SAMMEN:</strong> Romanseryktene begynte å svirre etter at disse bildene dukket opp i sosiale medier i vinter. Men Amalie forteller at de to kun var venner på dette tidspunktet. Foto: Håkon Jørgensen
POSERTE SAMMEN: Romanseryktene begynte å svirre etter at disse bildene dukket opp i sosiale medier i vinter. Men Amalie forteller at de to kun var venner på dette tidspunktet. Foto: Håkon Jørgensen Vis mer

- Det er veldig koselig å se tilbake på de bildene nå. Vi hadde nok ikke trodd at det skulle bli det det er i dag, men det er derfor det er så koselig å dele dem også, forklarer hun om bildene.

- Aldri sett henne sånn

De siste månedene har Herman Tømmeraas vært til stede flere lørdager for å heie på kjæresten i «Skal vi danse». Da Se og Hør møtte ham etter premieren, klarte han ikke å holde igjen lovordene om henne.

- Jeg er så stolt, jeg. Jeg bøyer meg i støvet. Hun har jobbet så sykt hardt hele perioden og viet så mye tid til det, men samtidig så har hun klart å balansere det med å prioritere meg. Og midt oppi dette så klarer hun samtidig å levere en så sinnssykt bra dans. Jeg er kjempeimponert, sa en tydelig rørt Tømmeraas til Se og Hør, og la til:

FLØRT?: «Farmen»-deltager Amalie Snøløs snakker ut om ryktene om henne og Petter Northug. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

- Jeg har aldri sett henne så glammet opp, jeg ble forelsket i henne på nytt da jeg så henne.

Tømmeraas' hyllest til kjæresten klarte imidlertid Snøløs ikke å tro på selv.

- Det tror jeg nesten ikke på, det var bare tull. Hvis han sier det var så bra, så er det kun for å trøste meg, og det liker jeg ikke, sa Snøløs - som ikke var like fornøyd med innsatsen sin.

Amalie Snøløs forlot «Skal vi danse» - for andre gang - i midten av oktober, én måned før finalen.

Vennskapet utviklet seg

Også tidligere har Amalie Snøløs fortalt litt om hvordan hun og kjæresten møttes.

- Vi møttes faktisk gjennom felles bekjente, og begynte deretter å prate sammen på sosiale medier. Plutselig fant vi ut av vi ville jobbe sammen, har Snøløs avslørt i et tidligere intervju med Se og Hør.

I starten hadde duoen altså kun et vennskapelig forhold, men det gikk imidlertid ikke lang tid før de to skjønte at de hadde romantiske følelser for hverandre.

- Plutselig skjønte vi at vi hadde funnet tonen, da. Så det var veldig hyggelig, sa hun den gang, og fortsatte:

- Da vi la ut det første bildet, var vi bare venner. Det var 14. februar. Så utviklet det seg derfra, og vi følte at folk ventet litt på en slags bekreftelse. Da tenkte vi at det var like greit å offentliggjøre det.

LES OGSÅ: Tar bladet fra munnen om romanseryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer