- Vi hadde ikke sex

Paradise-Tine hevder TV3 lurte seerne.

HETE SCENER: Men Tine Helene Valle hun ikke hadde sex på «Paradise Hotel» med Niklas Vindel. Foto: TV 3
HETE SCENER: Men Tine Helene Valle hun ikke hadde sex på «Paradise Hotel» med Niklas Vindel. Foto: TV 3 Vis mer
SEHER.NO: Mandagens episode av TV3-serien "Paradise Hotel" endte med hete sengescener mellom Niklas Vindel og Tine Helene Valle (23).

På TV-skjermen ble paret vist mens de romsterte under laknene, etter at Niklas hadde spurt romkameraten om hun var «klar for litt sex». Klippet ble avsluttet med at Niklas spurte Tine om hun hadde hatt det deilig.

Men til Seher.no hevder Tine at det langt i fra var like intenst på soverommet, som TV3 ga inntrykk av.

- Jeg hadde ikke sex med Niklas. De har bare gitt inntrykk av at det skjedde noe mer i klippingen.

Øyvind Skovli i TV3 hevder kanalen ikke bevisst har prøvd å gi inntrykk av at de to deltakerne hadde sex.

- Vi har ikke prøvd å få det til å se ut som om noe som ikke har skjedd, har hendt. Hvis folk trekker sånne konklusjoner får det stå for deres regning. Men både Tine og Niklas får mange sjanser til å klargjøre hva som skjedde eller ikke i serien sier han til Seher.no.

Tine ga fra første kveld på hotellet uttrykk for at Niklas var en type gutt som hun pleier å falle for, og også i mandagens episode fikk seerne se at de to kysset hyppig før de gikk til sengs.

Hun kan ikke avsløre om det ble mer enn flørting mellom de to under Paradise-oppholdet, men hevder hun ikke har noe spesielt forhold til Niklas i dag.

- Vi har litt kontakt, men jeg har ikke noe mer kontakt med ham enn de andre, og jeg er fortsatt singel, sier hun til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901! 

LES OGSÅ: - Foreldrene mine er vant til det meste