FANT TONEN: Geir Ove og Ann Kristin kom svært nær hverandre under innspillingene av Farmen. Men de kaller seg fortsatt ikke kjærester. Foto: TV2
FANT TONEN: Geir Ove og Ann Kristin kom svært nær hverandre under innspillingene av Farmen. Men de kaller seg fortsatt ikke kjærester. Foto: TV2Vis mer

- Vi hadde ikke sex på Farmen

Geir Ove og Ann Kristin hevder de ikke hadde sex på Farmen.

SEHER.NO:  - Folk må tro hva de vil om vårt forhold der inne, men jeg kan si det en gang for alle: Vi hadde ikke sex på Farmen, sier Ann Kristin Loraas (24) til Se og Hør.

I flere uker har forholdet mellom Ann Kristin og med-deltager Geir Ove Johnsen (24) vært det store samtaleemnet på TV2-serien "Farmen". TV-bildene av de to som kysset i badestampen vakte oppsikt, og de delte seng under innspillingene.

Men 24-åringene klarer ikke selv å gi noe klart svar på om de er kjærester eller ikke.

- Folk forventer at vi skal svare ja eller nei på det spørsmålet, og det må de gjerne gjøre, men for oss er det ikke så svart eller hvitt. Vi trenger tid hvis dette skal utvikle seg til et kjærlighetsforhold, sier de to.

De mener at grunnen til at deres forhold er komplisert, er fordi de møttes på Farmen. Samtidig påpeker de at de har en gjensidig kjærlighet til hverandre.

- Å være på Farmen er et følelsesmessig kaos. Den minste ting kan få enorme konsekvenser både i positiv og negativ forstand. Derfor trenger vi tid til å finne ut om følelsene er de samme også på utsiden, sier Ann Kristin til Se og Hør.

LES OGSÅ: Hjemme fra romantisk ferietur

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.