HELDIG: Det er uvisst om Christer Falck var blant de involverte, som hadde en stor del hell i uhell. Foto: Se og Hør/Preben Sparre-Enger
HELDIG: Det er uvisst om Christer Falck var blant de involverte, som hadde en stor del hell i uhell. Foto: Se og Hør/Preben Sparre-EngerVis mer

- Vi hadde englevakt

Robinsonekspedisjon i dramatisk ulykke, innspillingen utsatt.

MALAYSIA/OSLO (Seher.no): Tidlig i grålysningen, rundt klokken seks lokal tid, krasjet Robinsonekspedisjonens filmcrew med en lokal fiskebåt utenfor Mersing, Malaysia. Ombord i båten var elleve nordmenn og to malayer.

Speedbåten var på vei for å plukke opp deltakerne til innspillingsstarten, da de kom på kollisjonskurs med en lokal fiskebåt. Ombord i fiskebåten var to malayer.

- De oppdaget ikke hverandre, og båten med TV3-crewet kjørte over og senket fiskebåten. Båten med filmcrewet ble kastet rundt og flere havnet overbord, forteller prosjektleder Kåre Hauge i TV3.

Til alt hell ble ingen av de involverte alvorlig skadd i hendelsen, men ei ung kvinne ble sendt til sykehus for å sjekke ut mulige nakkeskader. Alle ombord hadde redningsvester, og ulykken skjedde på relativt grunt forvann slik at de kom seg raskt til land.

- Vi hadde englevakt, sier Odd Steinar Tøllefsen som var ombord da ulykken inntraff.

Han hadde bare hørt et smell uten å se hva som hadde skjedd, og krøket seg sammen i båten i påvente av et neste.

- Det var to båter i full speed, utrolig at ingen ble skadet, forteller han til Seher.nos journalist i Malaysia.

Utstyr til store verdier gikk tapt, opp mot en million kroner, og planene for innspillingsstarten må utsettes og omjusteres.