– Vi hadde en sånn guds-stund rundt bålet

«Farmen»-Knut tror vanligvis ikke på overnaturlige ting, men etter en episode på tomannshånd med Andreas Nørstrud opplevde han noe merkelig.

FIKK HJELP FRA OVEN? Knut Eriksen Eide forteller om en spesiell opplevelse han hadde sammen med «Farmen»-deltageren Andreas. Foto: TV 2
FIKK HJELP FRA OVEN? Knut Eriksen Eide forteller om en spesiell opplevelse han hadde sammen med «Farmen»-deltageren Andreas. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Søndag kveld møttes Knut Eriksen Eide (25) og Joar Søhoel (28) til årets siste «Farmen»-tvekamp. Guttene konkurrerte i øksekast og det var Eide som måtte forlate gården rett før finaleuken.

I et intervju med Dagbladet forteller 25-åringen at en av episodene han husker aller best fra oppholdet var den gangen han og kristne Andreas Nørstrud (28) var skrubbsultne og fant syv andeegg.

– Vi hadde en sånn guds-stund rundt bålet. Vi var veldig sultne, spesielt Andreas. Han vurderte nesten å reise hjem på grunn av det, men plutselig fant han syv store andeegg. Det var en sinnssykt fin stund da vi satt der rundt bålet og spiste eggene, sier han til avisa.

Andreas er sterkt troende, og i tiden etterpå har Eide lurt på om de kan ha fått hjelp fra høyere hold.

– Fram til da hadde jeg nesten ikke fått noe fisk i garnet, men etter den dagen fikk jeg sju fisk i garnet hver eneste kveld. Det samme skjedde 20 dager på rad. Jeg er den siste som tror på overnaturlige ting, men der og da føltes det faktisk ut som det var noe mer, sier Eide

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Dette var sleipt og ble bare helt feil

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer