- Vi hadde det utrolig morsomt sammen

George Clooney snakker ut om sin norske reklamefilm.

GA MERSMAK: - Vanligvis når jeg gjør en reklamefilm har jeg bare folk eller ting i bakgrunnen, så det var flott å spille med noen, sier George Clooney om sin rolle i DnB Nors reklamefilm. Foto: Fra reklamefilmen
GA MERSMAK: - Vanligvis når jeg gjør en reklamefilm har jeg bare folk eller ting i bakgrunnen, så det var flott å spille med noen, sier George Clooney om sin rolle i DnB Nors reklamefilm. Foto: Fra reklamefilmen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: George Clooneys (50) rolle i en reklamefilm for den norske banken DnB NOR har ikke bare fått nordmenns oppmerksomhet etter at den ble lansert.

I reklamefilmen våkner en kvinne opp og oppdager at mannen hun ble kjent med og giftet seg med kvelden før, er en av verdens mest ettertraktete ungkarer. Til VG forteller Clooney at han syntes det var gøy å spille mot den danske Julie Agnete Vang Christensen (27) i reklamefilmen.

- Det var helt fantastisk. Hun er så god på komedie, og vi hadde det utrolig morsomt sammen. Vanligvis når jeg gjør en reklamefilm har jeg bare folk eller ting i bakgrunnen, så det var flott å spille med noen, sier han til avisen.

Den 50 år gamle superstjernen avslører også hvorfor han valgte å spille i den norske reklamefilmen.


- Jeg valgte den fordi den har så mye humor. Hele undertonen er humoristisk, og du vet at det er noe jeg liker. Jeg blir tilbudt i hvert fall én reklamefilm i måneden, og for mye penger, men denne
var bare annerledes, mener han.

George Clooney dater for tiden modellen Stacey Keibler, etter at han gjorde det slutt med sin forrige kjæreste Elisabetta Canalis tidligere i år.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Kanskje han ikke er så stor i Skandinavia?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer