Scott Disick og Amelia Gray Hamlin:

- Vi hadde det hyggelig sammen

Amelia Hamlin har introdusert kjæresten for sine berømte foreldre.

INN I VARMEN: Amelia Hamlin har introdusert Scott Disick for sine berømte foreldre Lisa Rinna og Harry Hamlin. Foto: Robert O'neil/Splashnews/Xavier Collin/image Press Agency/Splash News /NTB
INN I VARMEN: Amelia Hamlin har introdusert Scott Disick for sine berømte foreldre Lisa Rinna og Harry Hamlin. Foto: Robert O'neil/Splashnews/Xavier Collin/image Press Agency/Splash News /NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var nok mange som sperret opp øynene da Scott Disick (37) ble koblet til den 18 år yngre kjendisdatteren Amelia Hamlin (19) i fjor høst.

Duoen ble først observert sammen på en middag, og ankom også sammen til Kendall Jenners omstridte 25-årsdag i november. Til tross for at de har måtte tåle kritikk for den store aldersforskjellen, så har det siden den gang gått slag i slag for paret.

Den siste tiden har de ikke gjort noe for å skjule følelsene for hverandre verken offentlig eller i sosiale medier. Nylig ble det også hevdet at de to planlegger å flytte sammen.

«Kjekkere i virkeligheten»

Og det er ingen tvil om at Disick og Hamlins forhold skal være av det seriøse slaget. Nå har nemlig 19-åringen presentert kjæresten for sine berømte foreldre, Lisa Rinna (57) og Harry Hamlin (69), også.

Det avslørte «Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen til programleder Andy Cohen (52) under onsdagens episode av «Watch What Happens Live».

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

På spørsmål om hva Rinnas første reaksjon var da hun fikk vite at datteren datet Scott Disick, starter hun med å le høylytt før hun legger til «Ehh ja...», etterfulgt av et nytt latterutbrudd.

Cohen vil deretter vite om 57-åringen har truffet Kris Jenner (65), som er mormor til Scotts barn, Mason (11), Penelope (8) og Reign (6), som han har fra det ni år lange forholdet med Kourtney Kardashian (41).

KJÆRESTER: I februar delte Scott Disick dette bildet av seg selv og kjæresten Amelia Hamlin på Instagrams-historiefunksjon. Foto: Skjermdump fra Instagram
KJÆRESTER: I februar delte Scott Disick dette bildet av seg selv og kjæresten Amelia Hamlin på Instagrams-historiefunksjon. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Rinna forteller at det har hun ikke, men at hun derimot nå har blitt introdusert for Disick.

- Jeg traff ham nettopp. Han er veldig lik som slik du trodde da du møtte ham. Han er kjekkere i virkeligheten. Vi hadde det hyggelig sammen. Han traff Harry også, forklarer hun og legger til:

- Det er hva det er, folkens. Det er hva det er.

Reagerer på aldersforskjellen

Det var i august i fjor at nyheten om at Disick hadde brutt med av-og-på-kjæresten Sofia Richie (22) kom. Kun tre måneder senere ble han og Hamlin koblet til hverandre.

Da romansen mellom dem først ble kjent var det som nevnt flere som reagerte på den 18 år store aldersforskjellen.

Under et innlegg om nyheten delt av kjendisnettstedet Page Six, skrev en bruker følgende:

«Kom igjen Scott … det er bare ekkelt. Du må ha mer livserfaring, skaff deg noen eldre».

Også i tråden under Twitter-innlegget til Us Weekly, klarte ikke følgerne å se forbi aldersforskjellen.

«Kan han ikke finne noen på sin egen alder?», delte en bruker.

«De blir bare yngre og yngre», mente en annen, som siktet til Disicks tidligere relasjoner med yngre kvinner.

BRÅKMAKER: Scott Disick åpner om om fortiden sin til sin tidligere kjæreste, Kourtney Kardashian, i serien «Flip It Like Disick». Video: E! Vis mer

Ifølge en kilde Us Weekly tidligere snakket med skal Lisa Rinna og Harry Hamlin også «først ha vært skeptiske» til den store aldersforskjellen. Men etter at «de så hvor lykkelig datteren virket» sammen med ham, skal de ha forandret mening.

Likevel, da Kyle Richards kalte Disick «altfor gammel» i traileren til sesong 11 av «Real Housewives of Beverly Hills», svarte Rinna «Jeg vet!», ifølge nettstedet.

Noen andre som skal ha slått seg til ro med Scott Disicks blomstrende romanse er familien til eks-kjæresten Kourtney Kardashian.

- Kardashian/Jenner-klanen er veldig støttende rundt forholdet til Scott og Amelia. De liker dem sammen og synes hun har god innflytelse på Scott. Scott og Amelia har det veldig bra sammen. De har mye kjærlighet og respekt for hverandre og det vises, fortalte en kilde til Us Weekly i januar.

LES OGSÅ: - Kan ikke tro at vi akkurat ødela datteren vår

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer