Sienna Miller om Ben Affleck:

- Vi hadde absolutt null kjemi

Ben Afflecks «enorme hode» skapte store problemer for Sienna Miller.

STORE STJERNER: Både Ben Affleck og Sienna Miller har skapt seg store navn som skuespillere. Foto: Eric Charbonneau/REX/NTB
STORE STJERNER: Både Ben Affleck og Sienna Miller har skapt seg store navn som skuespillere. Foto: Eric Charbonneau/REX/NTB Vis mer
Publisert

Hollywood-stjernen Sienna Miller (40) har spilt i en rekke kritikerroste filmer som «American Sniper» og «The Lost City of Z».

Det er en kjent sak at skuespillere ofte faller for hverandre under innspillinger, og selv forelsket Miller seg i Jude Law (49) da de spilte mot hverandre i hennes gjennombruddsfilm «Alfie» i 2004.

Duoen hadde i flere år et turbulent av-og-på forhold, og rakk også å forlove seg før de brøt med hverandre for godt i 2011.

«Hysterisk»

Da 40-åringen nylig gjestet «The Drew Barrymore Show» lettet hun på sløret om hvordan det var å spille inn intime scener med en annen skuespiller, nemlig Ben Affleck (49), i gangsterfilmen «Live By Night» fra 2016.

- EKLE: Chrissy Teigen kritiserer Ben Affleck og Matthew Perry etter at disse videoen av dem sirkulerer på nettet. Video: Privat. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Ifølge People starter Miller med å si at Affleck, som nylig forlovet seg med Jennifer Lopez (52), «var som min bror». Før hun legger til at stemingen mellom dem var på topp.

- Jeg har aldri ledd så mye i hele mitt liv. Det høres ut som en idiotisk ting å si, men jeg mener det faktisk.

Det var derimot noe annet som manglet mellom kollegaene på settet - som altså skulle spille inn flere hete sex-scener sammen.

- Vi hadde absolutt null kjemi. Det var hysterisk. Vi skulle liksom være forelsket, men kunne ikke vært mindre tiltrukket av hverandre. Og det var hysterisk morsomt, forteller hun, og fortsetter:

- Han har et enormt hode, mens jeg har et lite. Så de måtte sette meg bitte litt foran ham da de filmet. Jeg klarte nesten ikke å se på ham fordi jeg lo hele tiden.

ENDELIG: Snart er ventetiden over, for «Hjem til jul 2» har premiere 18. desember. Video: Rød Løper Vis mer

Miller har også tidligere åpnet seg om sex-scenene med Affleck.

- Ben og jeg er som bror og søster, takk Gud, så det var ingen ubehageligheter, delte hun med E! News i 2017, og føyde til:

- Det var mye teit fnising. Han er veldig profesjonell. Jeg er ikke det, men han er.

LES OGSÅ: - Fortsatt så forelsket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer