ROMANTISKE: Katarina Flatland og forloveden vet å utnytte den lille tiden de får sammen på sommeren.  Foto: Se og Hør
ROMANTISKE: Katarina Flatland og forloveden vet å utnytte den lille tiden de får sammen på sommeren. Foto: Se og HørVis mer

- Vi hadde 24 timer sommerferie sammen

Katarina Flatland avslører hvordan hun og forloveden Harald Dobloug gjorde ferien mest mulig romantisk.

SEOGHØR.NO: Katarina Flatland (26) har denne sommeren vært aktuell som programleder i «God Sommer Norge», noe hun også har vært de siste somrene.

Til Her & Nå avslører hun at dette uten tvil går utover tiden med forloveden Harald Dobloug (27).

- Før tok jeg det som en selvfølge at sommerferiene var uendelige. Sommeren for tre år siden hadde samboeren min og jeg en veldig hektisk sommer begge to.

Men det lykkelige paret vet hvordan de skal få maks ut av tiden sammen.

- Vi hadde kun 24 timer sammen. I det jeg gikk at sending fra «God Sommer Norge», kjørte vi til hytta på Tjøme, kjøpte reker, tok båten ut til en øy og nøt livet. Det var fantastisk romantisk og vi satte utrolig stor pris på de små timene, sier hun til bladet.

Nå er denne sommeren blant hennes mest romantiske sommerminner.

Saken fortsetter under bildet.

FORLOVET: Katarina Flatland og legekjæresten Harald Dobloug forlovet seg i april.  Foto: Se og Hør
FORLOVET: Katarina Flatland og legekjæresten Harald Dobloug forlovet seg i april. Foto: Se og Hør Vis mer

Spurte pappa om lov til å fri

Som kjent er Katarina datter av TV-profilen Hallvard Flatland (59). Og da kjæresten Harald fridde i april, hadde han gjort tradisjonelt forarbeid.

- Pappa ble jo ikke noe overrasket da jeg ringte hjem og fortalte det, for han hadde faktisk spurt om lov til å fri til meg, røpet hun nylig overfor Seoghør.no.

Dette satte den sprudlende programlederen stor pris på.

Saken fortsetter under bildet.

NÆRE: Katarina Flatland og pappa Hallvard Flatland har et nært forhold. Her under Gullruten 2014. Foto: Andreas Fadum
NÆRE: Katarina Flatland og pappa Hallvard Flatland har et nært forhold. Her under Gullruten 2014. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Ja, det er veldig koselig synes jeg! Jeg tror det var en hyggelig samtale, og det var ingen tvil om at han skulle få lov til å fri. Jeg tror han er en stor helt hos mamma og pappa, altså, la Katarina til.

Se video nedenfor!

Ble tatt på senga

Selv om den vakre programlederen ikke vil røpe hva slags brudekjole hun ønsker seg, så er det én ting hun er sikker på.

- Det viktigste er at vi samler alle vi er glade i, så det blir en fest for oss og de vi er glade i. Men det blir nok et stort bryllup, sa hun til Seoghør.no nylig.

Hun og forloveden har vært sammen i fem år, men Katarina trodde likevel at et giftemål var langt unna da kjæresten gikk ned på kne.

- Jeg trodde kanskje det var noen år til vi skulle gifte oss, men det var jo et øyeblikk jeg hadde ventet på. Det var veldig fint, og jeg er veldig glad han fridde da det bare var oss to til stede.

Saken fortsetter under bildet.

FEM ÅR: Det flotte paret har vært sammen i fem år, og er nå klare for bryllup. Foto: NTB scanpix
FEM ÅR: Det flotte paret har vært sammen i fem år, og er nå klare for bryllup. Foto: NTB scanpix Vis mer

Avslørte nyheten på Instagram

Tidligere har Katarina også sagt til Se og Hør at hun og kjæresten prøver å pleie kjærligheten med romantiske utenlandsturer i en svært hektisk hverdag.

- Vi skal til Thailand på nyåret. Og så har vi planlagt en New York-tur til våren. Egentlig skulle vi reist før jul, men det har rett og slett blitt for hektisk, sa Flatland i desember.

Og på den nevnte New York-ferien i april ble de to altså forlovet.

Katarina - som til høsten er aktuell med en ny sesong av TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten» - avslørte den gledelige forlovelsesnyheten på Instagram.

«Når du ringer mamma og forteller at du skal gifte deg med verdens beste mann», skrev Katarina Flatland under bildet hun la ut.

Saken fortsetter nedenfor.

Når du ringer mamma og forteller at du skal gifte deg med verdens beste mann @haraldmd

A photo posted by Katarina Flatland (@katarinaflatland) on

Dokø og kaffe på senga

Tidligere har Katarina røpet at hun møtte forloveden på en lite tradisjonell måte.

I et intervju med Dagbladet for tre år siden sa Flatland - som tidligere har vært sammen med fotballspilleren Vadim Demidov - at det første møtet fant sted i en dokø. Kort tid senere hadde de to forelsket seg i hverandre.

- Jeg har funnet mannen for meg, og er veldig lykkelig. Jeg liker å tro at det finnes en sjelevenn for alle, sa hun til avisen.

I Dagbladet-intervjuet sa Katarina at hun får servert kaffe på senga av kjæresten hver morgen.

TV 2-programlederen la til at det er noe hennes pappa, den kjente TV-profilen Hallvard Flatland, også har gjort for moren hennes i mange år.

- Jeg har en veldig snill kjæreste. Du vet det der de sier med at man gjerne finner seg menn som likner faren sin? Jeg tror det er noe i det. Pappa har servert mamma kaffe på senga hver morgen i 30 år.

LES OGSÅ: Katarina Flatland er forlovet