- Vi gråt sammen da forholdet var over

Men nå avslører filmstjernen David Arquette at han har funnet kjærligheten på ny.

DEFINITIVT OVER: - Nei, det blir ingen gjenforening mellom meg og Courtney, avslører David Arquette. Foto: All Over Press
DEFINITIVT OVER: - Nei, det blir ingen gjenforening mellom meg og Courtney, avslører David Arquette. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I fjor sommer ble det kjent at superparet Courtney Cox (47) og David Arquette (40) hadde separert seg etter 11 år sammen.   

Fansen deres har alltid håpet at de to en gang igjen skulle finne tilbake til hverandre. Det kommer imidlertid aldri til å skje, avslører Arquette nå. På radio - til Howard Stern - forteller skuespilleren at forholdet til Cox definitivt er over. Hjertet hans tilhører nå hans nye kjæreste, Christina McLarty.

- Nei, det blir ingen gjenforening mellom meg og Courtney, sier «Scream»-stjernen i intervjuet, der han samtidig tilføyer at han er forelsket i sin nye flamme om dagen.

Ifølge Daily Mail legger ikke «Scream»-stjernen skjul på at Courtney tok det tungt da han fortalte at han var forelsket i en annen kvinne.

- Hun var lei seg. Vi var begge lei oss. Vi gråt sammen...

Den 40 år gamle superstjernen måtte derimot tenke seg nøye om da han på slutten av intervjuet ble spurt om han visste at han var forelsket «denne helgen».

- Jeg vet ikke hvorfor jeg alltid ender opp med å snakke om mine forhold. Jeg prøver å ikke gjøre det, sa han.

De tidligere turtelduene har datteren Coco (7) sammen. David Arquette har tidligere - også det overfor Howard Stern - fortalt at han tok bruddet med«Friends»-stjernen svært tungt.

- Det knuser hjertet mitt. Det var ikke jeg som ville dette. Jeg har bønnfalt Courtney om å ta meg tilbake. Hun er også usikker på hva hun skal gjøre, sa han i oktober i fjor.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har bønnfalt Courtney om å ta meg tilbake  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer