TOK TIL TÅRENE: En psykisk sliten Signe Taubøll overrasket i mandagens episode av «Top Model» de andre deltakerne med å kunngjøre at hun trakk seg fra serien. Foto: TV3
TOK TIL TÅRENE: En psykisk sliten Signe Taubøll overrasket i mandagens episode av «Top Model» de andre deltakerne med å kunngjøre at hun trakk seg fra serien. Foto: TV3 Vis mer

- Vi gråt hver dag

- De leker med psyken til unge jenter, bare for å få sterke reaksjoner på TV, sier Top Model-deltakeren som trakk seg.

Publisert
SEHER.NO: Signe Taubøll forlot mandag «Top Model» gråtende etter å ha gitt stylist Storm Pedersen beskjed om at hun ikke lenger orket å være med på TV3s realityserie.

Til Seher.no sier 18-åringen at hun opplevde ukene på settet som et enormt psykisk press, fordi jentene ikke fikk lov til å ha kontakt med omverdenen.

Advarer andre jenter
Nå advarer hun andre unge jenter mot å melde seg på realityserien.

- Jeg tror ikke folk vet hva de går til. «Top Model» har ikke noe med modell-livet å gjøre. Det ser glamorøst ut på TV, men det var ikke slik vi opplevde det. Jeg tror i hvert fall en av jentene gråt hver dag. Hvis noen jenter kom til meg og ba om råd, ville jeg be dem tenke seg godt om.

- I en vanlig modell-verden blir man ikke fratatt mobiltelefonen eller får forbud mot å hilse på venner hvis man tilfeldigvis skulle treffe dem på gaten. Til slutt var jeg så langt nede at jeg var redd for at jeg ville oppføre meg på en måte jeg ikke ønsket. Derfor så jeg ikke noe annet valg enn å trekke meg.

Taubøll hevder hun brukte hele sommerferien i 2010 til å komme seg over nedturen.

- De leker med psyken til unge jenter, bare for å få sterke reaksjoner på TV. Begynte man å gråte, så var kameraene der med en gang for å filme det. Det var ikke så lett å snakke med de andre jentene heller, for de var jo konkurrenter som alle ville vinne, sier hun til Seher.no.

Nå har hun igjen begynt å takke ja til modelloppdrag, men Signe hevder hun har blitt langt mer kritisk til hva hun blir med på.

- Følte meg stygg
Et av de skrekk-eksemplene hennes fra «Top Model» er at hun lot frisøren klippe det lange håret hennes helt kort.

- Jeg har lært at jeg skal være mer kritisk til stylister og hva andre mener jeg bør gjøre. Å klippe meg på denne måten igjen kommer ikke på tale. Folk som sier jeg bør tåle slikt, aner ikke hvordan det er.

- Det at jeg følte meg stygg hver gang jeg så meg i speilet, gjorde nok oppholdet ekstra ille. Kanskje hadde jeg holdt ut isoleringen bedre hvis jeg hadde fått beholde hårlengden min. På et tidspunkt var det snakk om at jeg skulle få extensions, men det skjedde aldri, sier hun.

Avviser kritikken
Line Vee Hanum i TV 3 synes ikke produsentene har gått over streken under innspillingen av «Top Model»

- Innspillingen foregår i en begrenset periode, og grunnen til at de ikke får bruke mobiltelefon, er at vi vil de skal beholde fokuset på «Top Model».  Vi ønsker jo ikke at det skal komme ut noen avsløringer om resultatene.

- Det å vise følelser hører hjemme i en realityserie, og siden «Top Model» har gått i sju sesonger, bør ikke noen være overrasket over at dette ikke kun dreier seg om å være modell. Vi gjør produksjonsmessige grep underveis som i alle andre TV-programmer, men jeg føler ikke at vi har «pushet» noen, sier hun til Seher.no.


Vee Hanum er ikke overrasket over at noen deltagere kan velge å trekke seg.

- Dette dreier seg om unge jenter, som har forskjellig motivasjon for å bli med. Ikke alle er forberedt på hva som venter dem, derfor er det mulig å trekke seg. Men når det f.eks gjelder å endre på utseendet er det noe som er en viktig del av det å jobbe som modell, så det må de tåle.

Også Inga Maurstad måtte mandag forlate «Top Model» etter å ha blitt utstemt på vanlig måte av juryen.

«Top Model» sendes på TV3 mandager 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Lærte ikke noe av «Top Model»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer