LYKKELIG GIFT: Thomas Numme og hans Annette hadde 20. juni i år vært mann og kone i 11 år. Her er ekteparet avbildet sammen under Senkvelds 10 års jubileumsending i november i fjor. Foto: FameFlynet Norway
LYKKELIG GIFT: Thomas Numme og hans Annette hadde 20. juni i år vært mann og kone i 11 år. Her er ekteparet avbildet sammen under Senkvelds 10 års jubileumsending i november i fjor. Foto: FameFlynet NorwayVis mer

- Vi glemte bryllupsdagen begge to

Thomas Numme og kona Annette ble begge overrasket da de oppdaget jubileumsdatoen.

SEOGHØR.NO: Sommeren 2003 ga Thomas Numme (44) og Annette Walther Numme (42) hverandre sine ja i en romantisk seremoni i Spania.

I fjor feiret paret 10 års bryllupsdag, men det gikk helt i glemmeboka både for den populære programlederen og hans kjære frue.

– He he. Det morsomme med vårt jubileum var at både jeg og kona hadde glemt det, men fant det ut samme dag! Er det ikke i dag vi har vært gift i 10 år da? forteller Thomas til Se og Hør Weekend.

LES MER: I Se og Hør Weekend som er i salg nå, kan du lese mer om Senkveld-duoen Thomas Numme og Harald Rønneberg. Foto: Faksimile Se og Hør
LES MER: I Se og Hør Weekend som er i salg nå, kan du lese mer om Senkveld-duoen Thomas Numme og Harald Rønneberg. Foto: Faksimile Se og Hør Vis mer

- Etterpå ble det bare en middag. Vi er ikke så glad i å hausse opp sånne ting. Men vi hadde det veldig hyggelig, sier han til bladet.

Paret har tre barn og bor i et diger hus med fjordutsikt på Nordstrand.

Sammen med Harald Rønneberg (41) er Thomas tilbake med nok en «Senkveld»-runde denne høsten. Dette er 12. sesong duoen morer TV-seerne gjennom fredagskvelden.

Til årets sesong har de blant annet laget det faste innslaget «Senkveld surprise» hvor de to TV-profilene blir utfordret at kollegaen, uten å vite noe om hva de skal gjøre på forhånd.

Harald Rønneberg måtte blant annet på kort varsel stille som programleder i «Allsang på grensen».

- Jeg tenkte at jeg aldri får komme tilbake. Jeg tenkte også at «dette er siste gang jeg besøker Halden». Jeg var redd for at det skulle bli slutt på at folk så meg som «han uhøytidelige Rønneberg», sa Harald til Seoghør.no i august.

Senkveld-gutta om «Allsang»-stuntet:

LES OGSÅ: - Vil aldri utsette meg for dette igjen

 

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.