«Camp Kulinaris»:

- Vi glemte at vi var voksne

«Camp Kulinaris»-deltakerne risikerte tv-stopp.

TOK SEG FRIHETER: Deltakerne i «Camp Kulinaris» måtte coronatestes etter at flere gjentatte ganger hadde dratt på «fest» de som bodde i nabohuset. Foto: Viaplay / TV3
TOK SEG FRIHETER: Deltakerne i «Camp Kulinaris» måtte coronatestes etter at flere gjentatte ganger hadde dratt på «fest» de som bodde i nabohuset. Foto: Viaplay / TV3 Vis mer
Publisert

«Camp Kulinaris» på TV3 og Viaplay er så og si halvveis, og denne uka var det Leif Einar Lothe, enda bedre kjent som «Lothepus», som måtte forlate konkurransen. Men før Lothe forsvant var det andre ting som skapte drama i kulissene, og som aldri ble vist på tv.

Flere av deltakerne ble nemlig godt kjent med et nabopar og sønnen deres, som de besøkte flere ganger. Der drakk de alkohol og koste seg, noe som skulle vise seg å skape et fryktelig kaos.

Det bekrefter flere deltakere overfor Se og Hør.

- Dritsure

- Det var sommer, sol, vi holdt avstand og oppførte oss fint. Men da vi ble oppdaget var vi ganske godt i gang, forteller Mia Gundersen.

Etter hva Se og Hør får opplyst var klokka mellom 23 og 24 én kveld da flere fra produksjonsselskapet The Oslo Company stormet inn til naboene og tok flere av dem på fersken, deriblant nevnte Gundersen og «Lothepus».

- Det var på en måte ganske dramatisk, men samtidig helt forståelig. Produksjonen var dritsure. Jeg vil sammenlikne det med en leirskole, når læreren kommer. Det var som at vi glemte at vi var voksne, erkjenner Gundersen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer