«Alle mot alle»:

- Vi gleder oss veldig

Nå skal paret jobbe sammen igjen.

LAGSPILL: Maria Stavang og Magnus Devold returnerer i årets sesong av quizprogrammet. Foto: Kim Erlandsen / P3
LAGSPILL: Maria Stavang og Magnus Devold returnerer i årets sesong av quizprogrammet. Foto: Kim Erlandsen / P3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Til høsten er quiz-showet «Alle mot alle» tilbake på skjermen, og kjendisene skal nok en gang kjempe om hvem som er mest kunnskapsrik.

Programmet, som ledes av Jon Almaas (53) og Henriette Steenstrup (46), går ut på at deltakerne parvis skal svare på spørsmål mot et annet lag, og i løpet av sesongen vil alle lag møtes i en duell.

I programmets tredje sesong er det følgende deltagere som står for tur: Birgit Skarstein (32) og Helene Spilling (24), komikerparet Magnus Devold (34) og Maria Stavang (25), Abu Hussain (34) og Sandeep Singh (35) og kjæresteparet Niklas Baarli (32) og Benjamin Silseth.

Iben Akerlie (33) og Alex Rosén (53), Ronny Brede Aase (34) og Tuva Fellman (33), Svein Østvik (60) og Sofie Frøysaa (30), Sigurd Sollien (54) og Bjørn-Henning Ødegaard (38) og Anniken Huitfeldt (51) og Anette Trettebergstuen (40) er også blant dem som skal kjempe seg til finalen.

I forrige sesong var det komiker Knut Nærum (60) og journalist Cathrine Sandnes (49) som stakk av med seieren, og slo ut komikerparet Magnus Devold (34) og Maria Stavang (25) i finalerunden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer