«Alle mot alle»:

- Vi gleder oss veldig

Nå skal paret jobbe sammen igjen.

LAGSPILL: Maria Stavang og Magnus Devold returnerer i årets sesong av quizprogrammet. Foto: Kim Erlandsen / P3
LAGSPILL: Maria Stavang og Magnus Devold returnerer i årets sesong av quizprogrammet. Foto: Kim Erlandsen / P3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Til høsten er quiz-showet «Alle mot alle» tilbake på skjermen, og kjendisene skal nok en gang kjempe om hvem som er mest kunnskapsrik.

Programmet, som ledes av Jon Almaas (53) og Henriette Steenstrup (46), går ut på at deltakerne parvis skal svare på spørsmål mot et annet lag, og i løpet av sesongen vil alle lag møtes i en duell.

PROGRAMLEDERE: Almaas og Steenstrup skal utfordre deltakernes kunnskapsnivå i årets sesong. Foto: Discovery+
PROGRAMLEDERE: Almaas og Steenstrup skal utfordre deltakernes kunnskapsnivå i årets sesong. Foto: Discovery+ Vis mer

I programmets tredje sesong er det følgende deltagere som står for tur: Birgit Skarstein (32) og Helene Spilling (24), komikerparet Magnus Devold (34) og Maria Stavang (25), Abu Hussain (34) og Sandeep Singh (35) og kjæresteparet Niklas Baarli (32) og Benjamin Silseth.

Iben Akerlie (33) og Alex Rosén (53), Ronny Brede Aase (34) og Tuva Fellman (33), Svein Østvik (60) og Sofie Frøysaa (30), Sigurd Sollien (54) og Bjørn-Henning Ødegaard (38) og Anniken Huitfeldt (51) og Anette Trettebergstuen (40) er også blant dem som skal kjempe seg til finalen.

I forrige sesong var det komiker Knut Nærum (60) og journalist Cathrine Sandnes (49) som stakk av med seieren, og slo ut komikerparet Magnus Devold (34) og Maria Stavang (25) i finalerunden.

Det sistnevnte paret er nå tilbake igjen for å hente hjem den etterlengtede seieren.

KONGEN BEFALER: Det er ikke alle som synes det har vært like gøy å konkurrere mot Jon Almaas i «Kongen befaler». Reporter: Thea Hope. Video: Steffen Pettersen/ Rød Løper Vis mer

- Vi gleder oss

I fjor høst ble det kjent at Devold og Stavang hadde blitt kjærester. Duoen har tidligere vært å se sammen på skjermen i humorprogrammet «Kongen befaler».

Nå skal de altså kjempe sammen igjen mot flere kjente fjes for å finne ut av hvem som er de mest kunnskapsrike i kjendis-Norge.

Se og Hør har vært i kontakt med programmets pressekontakt, som kan videreføre en spøkefull kommentar om parets forventninger til konkurransen:

- Vi gleder oss veldig til en ny sesong. Opplevelsen av å sitte innesperret sammen i et lite glassbur, mens man blir pepret med spørsmål fra Jon Almaas var så sterkt at vi simpelthen måtte oppleve det igjen, forteller paret til Se og Hør.

KJÆRESTER: Maria Stavang og Magnus Devold viste seg offentlig som par for første gang på P3 Gull. Der delte de ut pris sammen. Vis mer

De kan også avsløre at de vil gå langt for å få finaleplassen i årets «Alle mot alle».

- Vi skal gjøre alt for å komme til finalen igjen, og vi har vippset programlederne en rekke større beløp i håp om at det kommer flere geografispørsmål, så dette kan umulig gå galt, fortsetter de.

Kjærester

Magnus Devold er som nevnt en norsk komiker, og han har også jobbet som programleder og skuespiller. Han har blant annet vært med i tv-programmer som «I kveld med Ylvis»,« Kjør meg til OL», «Slep meg på ferie» og «Kjendiskveld med Magnus Devold».

VOKSENSMERTER: Maria Stavang var klar med sitt eget program, «Voksensmerter», og i første episode plasserte hun Magnus Devold, daværende venn og nåværende kjæreste, i en løgndetektor. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

Maria Stavang startet på sin side karrieren ved å dele humorisiske videoer på Instagram, og har senere fått en blomstrende karriere innen stand-up.

Paret kunne som nevnt avsløre at de var blitt sammen i fjor høst, noe de gjorde gjennom å dele et innlegg av hverandre på deres respektive Instagram-profiler.

«Tok t-banen med dama i helgen», skrev Devold under et bilde av Stavang ikledd et munnbind.

På Stavangs Instagram-profil så man et lignende bilde av Devold.

«Tok trikken med typen i helgen», skrev Stavang under innlegget sitt, som viste Devold gjennom et trikkevindu.

Tidligere år kunne paret også røpe at de nå er samboere, noe som kan komme godt med i forberedelsene av årets «Alle mot alle».

LES OGSÅ: Kjøpte leilighet: - Vann over hodet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer