DREPTE 4: DJ AM og Travis Barker kom på mirakuløst vis unna den fryktelige flyulykken med livet i behold.  Foto: All Over Press
DREPTE 4: DJ AM og Travis Barker kom på mirakuløst vis unna den fryktelige flyulykken med livet i behold. Foto: All Over PressVis mer

- Vi gleder oss veldig

DJ AM og Travis Barker opptrer sammen for første gang siden dødskrasjet.

SEHER.NO: Nyttårsaften skal tidligere Blink 182-trommis Travis Barker (32) og kjendis-DJ Adam Goldstein (35) holde deres første konsert sammen siden den fatale flyulykken de var involvert i i september.

De to artistene var de eneste som overlevde ulykken, der 4 mennesker, inkludert Barkers assistent og livvakt, omkom.

Siden den gang har både Barker og Goldstein tilbragt lengre perioder på sykehus for å få behandling for de svært alvorlige brannskadene de pådro seg da de hoppet ut av det styrtede flyet.

Det lille passasjerflyet styrtet på vei hjem etter at de to artistene hadde holdt en konsert sammen i Columbia, South Carolina kun timer før.

Men nå har altså Barker og Goldstein sagt ja til å opptre sammen igjen.

Superstjernene blir hovedattraksjonene under et nyttårsparty arrangeret av New Year`s Nation på det supertrendy utesteddet The Lot i LA, skriver Female First.

Og begge to gleder seg veldig til å komme igang med musikken igjen.

- Jeg er klar for å komme meg tilbake på scenen med AM og fortsette å "rocke huset". Jeg er veldig spent på å få ønske 2009 velkommen i min egen hjemby, har Barker uttalt.

Konserten vil bli sendt direkte over internett og vist under alle de andre New Year`s Nation-arrangementene landet rundt.

- Jeg er glad det første showet vårt sammen igjen blir her i LA på nyttårsaften, og så er det kult at det vises overalt. Jeg har aldri vært ti steder på en gang før, sa DJ AM.  

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Flyulykken kan ha reddet livet hans!