- Vi gleder oss til å møte Paradise-guttene

Seher.no ble med på den glohete åpningen av årets «Paradise Hotel»-innspilling i Mexico.

FÅR SKRYT: - Årets Paradise-jenter kommer til å stråle gjennom TV-ruta, sier Triana Iglesias til Seher.no Her poserer tre av jentene, som foreløpig må holdes hemmelige av produksjonshensyn, for Seher.no under innspillingen i Mexico. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
FÅR SKRYT: - Årets Paradise-jenter kommer til å stråle gjennom TV-ruta, sier Triana Iglesias til Seher.no Her poserer tre av jentene, som foreløpig må holdes hemmelige av produksjonshensyn, for Seher.no under innspillingen i Mexico. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
MEXICO (SEHER.NO): 11 norske deltakere er for tiden i ferd med å sjekke inn til den tredje sesongen av skandale-realityserien «Paradise Hotel» i Mexico, etter at den planlagte innspillingen på et spesiallagd hotell i Colombia, måtte flyttes på kort varsel.

- Vi gleder oss veldig alle sammen til å komme i gang, og til å møte Paradise-guttene, er den unisone dommen fra årets Paradise-jenter, når Seher.no treffer dem under opptakene til årets åpningsvignett på en glohet badestrand i Mexico.

- Ingen demper på stemningen
Programleder Triana Iglesias tror ikke de avlyste flytteplanene vil legge noen demper på stemningen.

- Jeg er sikker på at det blir minst like mye spennende som skjer i år. Foreløpig virker det som om alle bare har vært søte og snille med hverandre, men det kan jo endre seg så fort de kommer på plass på hotellet. Tidligere har vi jo sett at de som virker snillest på forhånd kan bli de som lager mest dramatikk, sier hun til Seher.no.

Skryter av deltakerene
På grunn av planene for årets innspilling, må identiteten til de som er med fra starten foreløpig holdes hemmelig, men Triana legger ikke skjul på at hun er imponert over de utplukkede fra de over 5000 søknadene som kom inn til TV3.

- Jentene virker utrolig flotte, og castingen har gjort en veldig god jobb. Jentene kommer nok til å stråle gjennom TV-ruta. 

Iglesias tror også de kvinnelige seerne vil bli begeistret når de får se årets mannlige deltakere.

- Jeg syntes det var veldig mange kjekke gutter. De virker veldig sjarmerende. Jeg tror de kan skape mye liv og gleder meg til å bli bedre kjent med dem selv også, sier hun til Seher.no.

Håper på mer romantikk
Fjorårets sesong endte førte blant annet til at Paradise-deltakerne Emil Løvstad og Thea Bråten Christensen havnet i sengen sammen. Hjemme i Norge ble de to kjærester og venter nå barn sammen.

Triana innrømmer at hun håper på enda mer romantikk i år.

- Jeg må føsrt bare si gratulerer til Thea og Emil. Jeg er glad på deres vegne. Det er jo umulig å si på forhånd om noe lignende skal skje i år, men jeg håper jo at noen finner tonen.

Foreløpig er det ikke kjent når årets «Paradise Hotel»-sesong vil få premiere.

Følg med på Seher.no for flere nyheter fra «Paradise Hotel»-innspillingen i Mexico!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er ferdig med "Paradise Hotel"