FORELSKET: Kelsey Grammer - kjent fra TV-serien «Frasier» - og hans nye kone Kayte Walsh opplevde i oktober stor hjertesorg da de mistet en baby i spontanabort, men har allerde startet forsøkene på å bli foreldre  på nytt. Foto: All Over Press
FORELSKET: Kelsey Grammer - kjent fra TV-serien «Frasier» - og hans nye kone Kayte Walsh opplevde i oktober stor hjertesorg da de mistet en baby i spontanabort, men har allerde startet forsøkene på å bli foreldre på nytt. Foto: All Over Press Vis mer

- Vi gleder oss til å bli foreldre

TV-stjernen Kelsey Grammers nye kjæreste klarer knapt å vente på familieutvidelsen.

Publisert
SEHER.NO: «Frasier»-stjernen Kelsey Grammer (56) skapte store overskrifter da han i 2010 plutselig forlot sin kone gjennom 10 år - Camille Grammer (42) - og deres to barn for sin nye kjæreste Kayte Walsh (29).

I oktober samme år opplevde imidlertid paret hjertesorg, da Kayte ble gravid, men mistet barnet i en spontanabort.

Nå sier Kayte - som giftet seg med Kelsey to uker etter at skilsmissen hans var klar - til UsMagazine.com at hun er klar for å bli gravid igjen.

- Vi gleder oss til å bli foreldre sammen. Kelsey er en god far. Jeg har aldri møtt en mann som ham, sa hun til nettsiden, da de to søndag kom sammen til prisutdelingen Tony Awards.

Mens eks-kona har vist fram datteren Mason (10) og sønnen Jude (6) flere ganger i realityserien «The Real Housewives of Beverly Hills», hevder Kelsey han gjør alt han kan for å skjerme dem fra den tøffe skilsmissen.

- Jeg har bevisst valgt å ikke brette ut mitt privatliv foran kamera. Det er respektløst overfor situasjonen, og også mot Kayte, sier han til UsMagazine.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han vil ikke se datteren sin.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer