George og Amal Clooney

- Vi gjorde en fryktelig feil

George og Amal Clooney om hvordan de har malt seg selv inn i et hjørne.

INNRØMMER TABBE: Amal og George Clooney på filmpremiere  i september 2022. På hjemmebane innrømmer de imidlertid at de har tabbet seg ut. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB
INNRØMMER TABBE: Amal og George Clooney på filmpremiere i september 2022. På hjemmebane innrømmer de imidlertid at de har tabbet seg ut. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

George Clooney (61) var lenge en av Hollywoods mest ettertraktede ungkarer, og på 90-tallet, da han etablerte seg i toppen av Hollywood-eliten, ble han koblet til flere kjente navn.

Også vår egen Vendela Kirsebom (55) ble fotografert ved siden av Clooney, da de begge spilte i filmen «Batman & Robin».

REDD: Justin Bieber er gjest hos Ellen DeGeneres, og forteller åpenhjertig om hvorfor han var nervøs før han skulle fri til kona Hailey Bieber. Vis mer

Sistnevnte film fikk en heller laber mottakelse, og til tross for Georges medvirkning og publikumstekke, greide ikke seerne helt å relatere til den litt tegneserieaktige stilen.

Heller ikke Clooneys sønn, Alexander, skal ha blitt særlig imponert over at faren har spilt Batman. Amal og George er foreldre til tvillingene Alexander og Ella, som i 2022 er fem år.

I et intervju på CBS Mornings høsten 2022 fortalte George om hva som skjedde da han fortalte sønnen at han hadde spilt den legendariske rollen.

- Alexanders favorittsuperhelt er Batman og jeg spurte: «Hva er din favorittsuperhelt?» og han svarte «Batman». Jeg sa: «Du vet, jeg har vært Batman» og han svarte: «Ja, men ikke nå lenger». Om han bare visste hvor sant det var, sa George selvironisk.

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

Lært rampestreker av pappa

KK har tidligere skrevet om paret Mila Kunis (39) og Ashton Kutcher (44) som så å si aldri bader barna sine, og som heller ikke dusjer noe særlig selv. Heller ikke George og Amal er redd for å gå nye veier når det kommer til barnas ve og vel.

GØY PÅ LANDET: Huset til familien Clooney ved Como-sjøen i Italia. FOTO: REUTERS/Chris Helgren/NTB
GØY PÅ LANDET: Huset til familien Clooney ved Como-sjøen i Italia. FOTO: REUTERS/Chris Helgren/NTB Vis mer

Ifølge Amal er rampestreker og lureri en stor del av hverdagen, spesielt fra Alexanders side, noe han skal ha lært av sin far.

I et intervju på programmet Gayle King fortalte Amal at George «er den som lærte ham disse tingene, og nå lurer han faren sin tilbake».

Paret giftet seg i 2014 og tre år senere ble de foreldre til tvillingene. Barna har vært skjermet fra mediene, også når familien er på ferie i huset ved Como-sjøen i Italia.

Kanskje er det turene til Italia som har fått Amal og George til å gi barna undervisning i italiensk? Skal vi tro George er det imidlertid en avgjørelse de tidvis har angret på:

Mange fans sperret øynene opp da filmstjernen Ashton Kutcher ut av et blå delte telefonnummeret sitt til sine følgere på Twitter. Vi slo på tråden - og her kan du se hvordan det gikk. Vis mer

- Vi gjorde en fryktelig feil, sa George i et intervju med ET.

- Vi lærte dem italiensk. Men vi snakker ikke italiensk selv, så vi har utrustet dem med et språk som de kan skade oss med.

I intervjuet fortalte paret videre om hvilke kvaliteter og holdninger som er viktig for dem å gi videre:

- Å lytte til andre mennesker, sa George og utdypet:

- I familien min var regelen alltid: Utfordre folk med makt, forsvar de med lite makt. Om du greier det har du hatt et godt liv.

PRIVAT: Beyoncé er kjent for å være privat av seg, men i anledning nyttårsaften delte hun bilder av tvillingene sine. Video: Beyoncé Vis mer

Ser barna slik ut?

Parets ønske om å skjerme barna fra offentligheten har ikke falt alle like lett for brystet, og da det ble kjent at de ventet barn, tok Joe Mullins, en amerikansk rettsspesialist, i bruk kunstig intelligens for å finne ut hvordan George og Amals barn potensielt sett kunne bli seende ut.

Resultatet var basert på bilder av George og Amal, og ifølge Mullins kan altså Ella og Alexander se ut noe sånn som dette:

NOE SÅNT? Kunstner og rettsspesialist Joe Mullins brukte kunstig intelligens for å lage et bilde av hvordan George og Amal Clooneys barn potensielt kunne se ut. Her en fremstilling av datteren Ella. Foto: Joe Mullins/Splash NewsSplash News and PicturesLos/NTB
NOE SÅNT? Kunstner og rettsspesialist Joe Mullins brukte kunstig intelligens for å lage et bilde av hvordan George og Amal Clooneys barn potensielt kunne se ut. Her en fremstilling av datteren Ella. Foto: Joe Mullins/Splash NewsSplash News and PicturesLos/NTB Vis mer
ELLER SÅNN? Kunstner og rettsspesialist Joe Mullins brukte kunstig intelligens for å lage et bilde av hvordan George og Amal Clooneys barn potensielt kunne se ut. Her en fremstilling av sønnen Alexander. Foto: Joe Mullins/Splash NewsSplash News and PicturesLos/NTB
ELLER SÅNN? Kunstner og rettsspesialist Joe Mullins brukte kunstig intelligens for å lage et bilde av hvordan George og Amal Clooneys barn potensielt kunne se ut. Her en fremstilling av sønnen Alexander. Foto: Joe Mullins/Splash NewsSplash News and PicturesLos/NTB Vis mer

Denne saken ble først publisert på KK.no.

LES OGSÅ: Tidligere pornostjerne: - Burde gjøre det ulovlig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer