- Vi gjør så godt vi kan

Cæsar-paret pleiet kjærligheten på Les Misérables-premiere.

FOELSKET: Hotel Cæsar-paret Jannecke Øinæs og Kim-Daniel Sannes pleier kjærligheten på mange måter. Blant annet ved å gå på teater.  Foto: Seher.no/Anders Myhren
FOELSKET: Hotel Cæsar-paret Jannecke Øinæs og Kim-Daniel Sannes pleier kjærligheten på mange måter. Blant annet ved å gå på teater. Foto: Seher.no/Anders Myhren Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Se videointervjuer og flere bilder fra "Les Misérables"-premieren nederst i sak!

Onsdag var det duket for storslått teaterfest da Oslo Nye Teater hadde premiere på det de omtaler som deres "største satsing noensinne", nemlig musikaloppsetningen "Les Misérables" basert på Victor Hugos verdenskjente roman.

Og med et fantastisk ensemble å skryte av, er det ikke rart at en stor andel av Norges kjendiselite, inkludert Statsministeren, var dukket opp for se stykket.

Pleier kjærligheten
Cæsar-paret Kim-Daniel Sannes (22) og Jannecke Øinæs (28), som fant kjærligheten på settet i fjor høst, hadde også tatt turen til teateret onsdag kveld.

Og tv-stjernene innrømmet at de blir inspirert av den fantastiske kjærlighetshistorien i musikalen, og fortalte at de selv pleier kjærligheten på flere måter.

- Ja, vi gjør så godt vi kan, humrer Kim-Daniel til Seher.no.

Ifølge Jannecke er paret opptatt av å finne på ting sammen, som å gå i teateret.

- Vi finner på ting og ikke finner på ting. Det er også å pleie kjærligheten, forteller Jannecke, mens kjæresten legger til:

- Det er veldig deilig.

Men det var ikke bare Cæsar-stjerner som hadde tatt turen på musikal onsdag.

- Jeg er veldig fan
Også TVNorge-programleder Synnøve Skarbø (38), som snart er aktuell med gameshowet "Wipeout", var tilstede. Da mest for å støtte bestevenninnen Pia Tjelta, som spiller en av hovedrollene i stykket.

Og til tross for at Tjelta er mer kjent for sin skuespillerkarriere enn sangstemme, hevder Skarbø at hun er langt flinkere enn det folk flest vet.

- Vet du hva, der er jeg veldig veldig fan. Hun er faktisk dritflink til å synge, sier Skarbø til Seher.no.

I motsetning til Kim-Daniel og Jannecke, hevder programlederen at hun egentlig ikke inspireres særlig av kjærlighethistorien i musikalen.

- Nei, jeg er mest opptatt av hvordan Pia gjør det, smiler hun lurt.

Og at venninnen skal klare seg godt i musikalrollen, er Skarbø helt sikker på.

- Det har jeg sett veldig mange ganger, for hun har tatt "Annie" for meg ti-talls ganger opp gjennom alle år. Men det blir spennende å se henne sånn offisielt, sier hun.

Andre kjente fjes som hadde tatt turen til teateret onsdag kveld var da Statsminister Jens Stoltenberg og hans kone Ingrid Schulerud, som hastet inn omringet av livvakter.

"Blomster-Finn" Schjøll kom arm i arm med friskmeldte Kiki Sørum, mens skuespillerparet Anne-Marie Ottersen og Lasse Lindtner også hadde slått følge.

Andre som var tilstede for å se showet var skuespiller Elsa Lystad, tv-profil Henriette Lien, skuespiller Trond Fausvåg, skuespiller Lise Fjellstad, skuespiller Britt Elisabeth Haagensli, kulturminister Trond Giske, forfatter og journalist Åsne Seierstad, samt artist og dansestjerne Hanne Krogh.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 97036767!

LES OGSÅ: - De er så fantastisk flinke gutter!

Se videointervjuer og flere bilder av kjendisene på den røde løper nedenfor:

[obj:media:7458]


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer