- Vi gir oss med et smil

Magne Furuholmen depper ikke etter gårsdagens sjokk-beskjed.

- VI GIR OSS MED ET SMIL OM MUNNEN: Magne Furuholmen hevder neste års verdensturné blir et endelig takk og farvel fra A-ha. Foto: SCANPIX
- VI GIR OSS MED ET SMIL OM MUNNEN: Magne Furuholmen hevder neste års verdensturné blir et endelig takk og farvel fra A-ha. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nyheten om at tidene mest suksessrike norske band vil legge opp etter neste års verdensturné slo i går ned som en bombe blant fansen.

Men Magne Furuholmen (46) angrer ikke på A-has pensjonistplaner.

- Ingenting varer evig. Det har vært fantastisk å få være med på at det som begynte som en guttedrøm, har beydd så mye for så mange, sier han til VG.

Bandet skal ut besøke både Asia, USA og flere land i Europa neste år, før de avslutter verdensturnéen med en konsert i Oslo 4. desember.

Furuholmen sier de som tror at bandet ikke vil klare å holde seg i ro etter denne datoen, håper forgjeves.

- Vi gir oss nå, og vi gir oss med et smil om munnen. Dette er det perfekte tidspunktet. Det er jo ingen av oss som går av med pensjon som personer. Vi velger bare å avslutte samarbeidet med et positivt fortegn, sier han til VG.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Skrytt opp i skyene i England

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer