Scarlett Johansson:

- Vi gikk på sosialen

Hollywood-stjernen åpner seg om oppveksten.

VANSKELIG TID: Skuespillerens danske far og amerikanske mor slet med å få endene til å møtes. Foto: NTB Scanpix
VANSKELIG TID: Skuespillerens danske far og amerikanske mor slet med å få endene til å møtes. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Den prisvinnende filmstjernen Scarlett Johansson (32) er en av verdens best betalte og mest ettertraktede kvinnelige skuespillere.

Men til tross for at «Avengers»-stjernen i dag lever et liv i luksus som følge av sin fantastiske skuespillerkarriere, så har ikke livet hennes alltid vært like lett.

I oppveksten slet nemlig foreldrene hennes, Karsten og Melanie, øknomisk, og det var trange kår for familien på seks.

I tillegg til tvillingbroren, Hunter, har Scarlett også storesøsteren Vanessa og storebroren Adrian.

- Vi gikk på sosialen og levde på matkuponger. Foreldrene mine oppdro fire barn på en svært trang økonomi på Manhattan i New York, avslører hun, ifølge Contactmusic.com.

- Mamma prøvde å gjøre det beste ut av situasjonen, men da jeg og broren min ble født hadde det påført ekteskapet mye belastning, forklarer hun videre.

Saken fortsetter under bildet.

FLOTTE SØSTRE: I mai tok Scarlett med seg storesøsteren, som også er skuespiller, på rød løper på et event i New York. Foto: NTB Scanpix
FLOTTE SØSTRE: I mai tok Scarlett med seg storesøsteren, som også er skuespiller, på rød løper på et event i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Scarlett fikk over 140 millioner for «Avengers: Age of Ultron»-filmen, hun har en solid skare med sponsorer og håver inn over 30 millioner kroner i året for å reklamere for deres tjenester, ifølge Daily Mail.

- Jeg vokste opp uten penger, så det er fint å ha det nå. Men jeg er ikke flink til å spare i det hele tatt - til min managers store fortvilelse. Jeg liker å være sjenerøs, og kan ikke fordra mennesker som tviholder på pengene sine. Det gjør meg gal, fortalte Scarlett til nettstedet i 2014.

- Det er selvfølgelig annerledes hvis man må spinke og spare fordi man ikke har annet valg, men jeg kan ikke fordra gjerrigknarker, la hun til.

Saken fortsetter under bildet.

EKS-MANNEN: Selv om Scarlett og Romain er separerte, så samarbeider de godt om oppdragelsen til datteren Rose. Her er duoen sammen på en kunståpning i New York tre måneder etter at bruddet ble kjent. Foto: NTB Scanpix
EKS-MANNEN: Selv om Scarlett og Romain er separerte, så samarbeider de godt om oppdragelsen til datteren Rose. Her er duoen sammen på en kunståpning i New York tre måneder etter at bruddet ble kjent. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Monogami er ikke naturlig

I januar avslørte Johansson at hun skulle skilles fra den franske journalisten Romain Dauriac (34) etter knappe to år som ektepar.

Duoen ble først avslørt som kjærester i oktober 2012, og høsten to år senere fikk de datteren Rose (2 1/2) sammen.

- Ekteskapet er en romantisk og vakker idé som det er fint å være en del av. Men jeg tror ikke vi mennesker er skapt for å være monogame. Nå blir jeg vel halshogd, sa «Lucy»-stjernen til Playboy måneden etter at bruddet ble kjent.

- Et ekteskap krever mye av deg. Veldig mye. Det faktum at så mange - eller alle - må jobbe så iherdig for å få det til å fungere, beviser at monogami ikke er en naturlig ting, fortsatte hun.

Sist måned ble hun linket til en ny flamme.

Under sesong-finalen av «Saturday Night Lives» ble hun nemlig sett kyssende med komikeren Colin Jost (34), meldte blant annet Page Six.

- Scarlett og Colin klinte i baren. De vekslet mellom å kysse og snakke sammen, fortalte øyenvitne til nettstedet.

- Dette er ikke første gangen det har skjedd noe mellom dem. De har holdt på en liten stund, avslørte en venn til E! News.

Fra 2008 til 2011 var den talentfulle skuespilleren gift med «Deadpool»-stjernen Ryan Reynolds (40). Han er i dag gift og har to barn med Blake Lively (29).

NYTT PAR? Scarlett Johansson skal ha funnet tonen med komiker og skuespiller Colin Jost, kjent fra Saturday Night Live. Foto: NTB Scanpix
NYTT PAR? Scarlett Johansson skal ha funnet tonen med komiker og skuespiller Colin Jost, kjent fra Saturday Night Live. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Brad Pitt kysset Sienna Miller i skjul

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer