- Vi gikk på hverandre i gangen

Nå er Christina Vukicevic klar for å gifte seg med forloveden Vadim Demidov.

TILFELDIG MØTE: Christina Vukicevic møtte mannen i sitt liv i gangen i bygården der begge hadde bestemt seg for å flytte inn. Nå, knappe tre år senere, er paret klare for bryllup. Her er Christina, som har lagt hekkeløpingen på is, avbildet på TV 2s Artistgalla i vinter. Foto: FameFlynet Norway
TILFELDIG MØTE: Christina Vukicevic møtte mannen i sitt liv i gangen i bygården der begge hadde bestemt seg for å flytte inn. Nå, knappe tre år senere, er paret klare for bryllup. Her er Christina, som har lagt hekkeløpingen på is, avbildet på TV 2s Artistgalla i vinter. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Norgesmester på 100 meter hekk, Christina Vukicevic (27), ser lysere på livet enn på lenge.

Hun har lagt dopingpåstandene faren og ekstreneren Petar ble gjenstand for i 2012 bak seg, og ser frem til å gifte seg med sin kjære, fotballstjernen Vadim Demidov (27). Det forteller hun til VG Helg.

6. juni, to uker etter at Kim Kardashian og Kanye West gifter seg i Firenze, smis hun og Vadim i hymens lenker i en villa i Venezia, foran masse venner og familie.

- Jeg bestilte stedet usett, men har vært og sjekket det etterpå. Det ser bra ut. Om servietter og bordkort ikke matcher, så er ikke det så farlig for meg. Jeg vil at folk skal ha det gøy. Det blir DJ og bra musikk, understreker Christina overfor VG Helg.

NY KARRIERE: Norgesmesteren satser på å tilby landets beste personlige trening i sitt nyoppstartede firma. Her er hun avbildet på Bislett Games i 2012.  Foto: Stella Pictures
NY KARRIERE: Norgesmesteren satser på å tilby landets beste personlige trening i sitt nyoppstartede firma. Her er hun avbildet på Bislett Games i 2012. Foto: Stella Pictures Vis mer

Paret, som forlovet seg i 2012, møttes et knapt år før - høsten 2011. Deres første møte viste seg å være et tilfeldig lykketreff, forteller Christina. Hun hadde nettopp flyttet for seg selv i Oslo, og Vadim var på visning i en leilighet i samme bygård.

- Vi gikk på hverandre i gangen. Bestemte oss for å treffes igjen, det gjorde vi og ble kjærester, avslører hun i portrettintervjuet.

Ved siden av å forberede bryllup, har 27-åringen startet et eget firma sammen med friidrettsvenninnen Stine Tomb.

Planen er å bygge opp «landets beste tilbud for personlig trening», forteller hun.

LES OGSÅ: - Vi er et par som alle andre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer