- Vi giftet oss og dro på strippeklubb

Dennis og Kristin fra «Paradise Hotel» feiret på utradisjonelt vis etter å ha blitt mann og kone i Las Vegas.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 2012 ble Dennis Poppe Thorsen (24) og Kristin Gjelsvik (29) kjærester etter å ha møttes i TV3-programmet «Paradise Hotel».

Nå har paret tatt forholdet ett steg videre, ved å gifte seg under en tur til den amerikanske gamblinghovedstaden Las Vegas.

Til Seoghør.no sier paret at turen nådde nye høyder, da Dennis spurte Kristin om de skulle gifte seg «for show».

- Kort tid senere står vi i et bryllupslokale. Jeg hadde dress, men vi fant ikke noe brudekjole til Kristin. Det føles godt å være gift, forteller en lykkelig Dennis.

Brylllupet skjedde ett år etter at paret avslørte til Seoghør.no at de hadde blitt samboere.

Tidligere «Paradise Hotel»-vinner Petter Pilgaard - som var sammen med paret i USA i forbindelse med innspilling av TV3 Play-programmet «Det Beste Vorspielet» - fungerte som ringbærer.

FORELSKET: Dennis og Kristin håper å arrangere ny bryllupsfest i Norge. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
FORELSKET: Dennis og Kristin håper å arrangere ny bryllupsfest i Norge. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer

Det var Side2 som først skrev om saken.

Juridisk sett er paret ennå ikke et gift par i Norge, men Dennis og Kristin ser ikke bort fra at de vil holde en ny bryllupsfest her hjemme for å endre på dette.

MED DENNE RING...: Kristin og Dennis måtte låne ringer, da de bestemte seg for å gifte seg på kort varsel. Foto: TV3
MED DENNE RING...: Kristin og Dennis måtte låne ringer, da de bestemte seg for å gifte seg på kort varsel. Foto: TV3 Vis mer

- Vi kan sende inn papirer fra USA, men vi vil nok heller ha et bryllup her hjemme også. Det fortjener Kristin, sier Dennis til Seoghør.no.

Paret avslører også at resten av bryllupskvelden ble av det utradisjonelle slaget.

- Vi feiret på verdens største strippeklubb. Parkeringsplassen der var like stor som hos IKEA, sier de og ler.

MØTTES PÅ PARADISE HOTEL: Dennis Poppe Thorsen og Kristin Gjelsvik har vært kjærester siden de møtte hverandre i realityserien «Paradise Hotel» i 2012. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
MØTTES PÅ PARADISE HOTEL: Dennis Poppe Thorsen og Kristin Gjelsvik har vært kjærester siden de møtte hverandre i realityserien «Paradise Hotel» i 2012. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer

Bryllupsnatten ble imidlertid ikke av det romantiske slaget, da Kristin ble uvel.

- Hun lå på badet og brakk seg, etter å ha spist noe mat hun ikke tålte, mens jeg ble sittende og se på TV-serier. Vi får håpe det blir mer romantisk neste gang, sier Dennis og ler.

LES OGSÅ: Skadet seg til blods på Paradise Hotel

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer