- Vi giftet oss foran parafinovnen

Haddy N'jie og ektemannen tar familielivet som det kommer.

GODT GIFT: Haddy N'jie giftet seg uten pomp og prakt i fjor sommer. Hun har prøvd å holde bryllupet unna offentligheten, men i VG Helg snakker hun ut om dagen. Her avbildet i forbindelse med NRKs lansering av programlederne for Eurovision Song Contest i Foto: Scanpix
GODT GIFT: Haddy N'jie giftet seg uten pomp og prakt i fjor sommer. Hun har prøvd å holde bryllupet unna offentligheten, men i VG Helg snakker hun ut om dagen. Her avbildet i forbindelse med NRKs lansering av programlederne for Eurovision Song Contest i Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske artisten, journalisten og forfatteren Haddy N'jie (31), kjent som en av programlederne for Eurovision Song Contest i Oslo i fjor, har mange jern i ilden karrieremessig.

Fredagskvelder fremover blir hun å se på NRK med programmet «Mysteriet Norge», og frilanseren pendler gladelig fra Roa i Oppland og inn til Oslo når hun skal jobbe. Men privat tar Njie det mer med ro. Da hun og Fredrik Lyngås Pedersen (43), Haddys kjæreste gjennom 13 år, skulle gifte seg, gjorde de det nemlig utrolig enkelt. De lot seg faktisk vie foran parafinovnen hjemme hos seg selv!

- Etter Grand Prix hadde jeg ikke behov for å bli sett, for å si det sånn. Jeg hadde ikke behov for å være hvit brud eller gå ned noe midtgang, forklarer hun om det spesielle bryllupet i fjor sommer til VG Helg.

Faktisk hadde den sjarmerende journalisten allerede fridd til Fredrik for flere år siden, men selv om han sa ja fikk ikke paret somlet seg til noe giftermål før sommeren 2010. Og når de først ble smidd i hymnens lenker, foregikk det altså på svært avslappet vis.

- De kom fra en sånn fin forening på Blindern og viet oss. Etter å ha gått i så mye fine kjoler og sko var det deilig å gå i tøfler på bryllupsdagen! Jeg tok på meg høye hæler akkurat når vi skulle vies, men etterpå kunne jeg tøfle rundt i en stor deilig sommerkjole, forteller Haddy til VG Helg.

Etterpå dro de nygifte for å spise middag på et hotell, bare de to. Og bryllupsbildet? Det ble selvsagt tatt på hotellet med kameraet på mobilen, og sendt til venner og familie. En forfriskende kontrast til fredagens kongelige bryllup i London, kanskje?

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Skiftet kjole før sin egen bryllupsfest

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer