- Vi gifter oss!

Det skulle jo bare mangle at det ikke skjedde noe hos paret Aniston/Vaughn, nå som Angelina Jolie og Brad Pitt har fått barn.

OVERLYKKELIG: Jennifer Aniston gleder seg til bryllupet, og vil ha en enkel og spirituell seremoni. Foto: All Over Press
OVERLYKKELIG: Jennifer Aniston gleder seg til bryllupet, og vil ha en enkel og spirituell seremoni. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Ja, vi skal gifte oss, fortalte Jennifer Aniston (37) nylig en god venn.


Avsløringen kom etter en het natt sammen med forloveden Vince Vaughn (36) på en spinndyr suite i Mexico. Prisen? 36.000 kroner døgnet.

Det var i Paris at Vince nylig gikk ned på knær og fridde til Brad Pitts ekskjæreste. Det sies at Jennifer vil gifte seg fortest mulig, men at hun vil vente til alt oppstyret med Brangelinas nyfødte Shiloh gir seg.


Utrolig nok er Brad Pitts mor Jane Pitt invitert i bryllupet. Og hun ville gjerne komme og se sønnens ekskone love evig troskap til en annen...


- Jennifer og Jane er fortsatt veldig nært knyttet til hverandre, skriver ukebladet Life & Style.
Da Jennifer giftet seg med Brad var det et storslått bryllup - som kostet 10 millioner kroner å arrangere. Med stjerner på gjestelista, 50.000 orkideer og festfyrverkeri på stranda.


Dette bryllupet skal stå i Chicago, hvor de møttes. Det er også Vinces hjemby, og det er ventet at flere av hans enn hennes venner blir invitert. Aniston drømmer om et intimt og spirituelt bryllup. Og Vince gjør hva som helst for å tilfredsstille sin forlovede.


- Han spøkte om at han kunne gifte seg i våtdrakt og knyte slipset under vann, om det hadde gjort Jennifer glad, sier en av hans venner til Life & Style.


Les mer om det romantiske frieriet i Paris her.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer