- Vi gifter oss 19. mai

Idol-dommeren Gunnar Greve var ikke i tvil om hvor den store dagen skal feires, etter at frieriet var i boks.

VESTLANDSBRYLLUP: Idol-dommer Gunnar Greve Pettersen sier til Bergensavisen at det blir bryllup i nærheten av Bergen når han gifter seg med sin Helene Ree 19. mai. Foto: Stella Pictures
VESTLANDSBRYLLUP: Idol-dommer Gunnar Greve Pettersen sier til Bergensavisen at det blir bryllup i nærheten av Bergen når han gifter seg med sin Helene Ree 19. mai. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Idol-dommer og artistmanager Gunnar Greve Pettersen får en travel vår, etter at han og kjæresten Helene Ree har bestemt seg for å gifte seg 19. mai, ifølge Bergensavisen.

Greve Pettersen sier til avisen at bryllupet skal skje i nærheten av Bergen, og at paret aldri var i tvil om hvor de vil feire sin store dag.

- Egentlig har jeg blitt lovet at jeg skal få være i Bergen hver 17. mai, og siden det ikke alltid har blitt noe av, så måtte det bli Vestlandet når vi bestemte oss for å gifte oss på den tiden.

Paret har datteren Ronja sammen (5 mnd.).

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gunnar Greve ble pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer