ÅPENHJERTIG: Fergie og Josh Duhamel har vært sammen i ti år, og popstjernen innrømmer at samlivet ikke alltid er en dans på roser. Foto: REX/MediaPunch/All Over Press
ÅPENHJERTIG: Fergie og Josh Duhamel har vært sammen i ti år, og popstjernen innrømmer at samlivet ikke alltid er en dans på roser. Foto: REX/MediaPunch/All Over Press Vis mer

- Vi går til ekteskapsterapi

Halvannet år etter at Hollywood-paret ble foreldre, avslører Fergie at de jobber hardt for å redde forholdet.

Publisert

SEOGHØR.NO: Denne måneden feiret Fergie (39) og Josh Duhamel (42) sin sjette bryllupsdag, men ekteskapet deres er langt fra perfekt.

I et nytt intervju med bladet Allure avslører nemlig «Black Eyed Peas»-stjernen selv at hun og ektemannen regelmessig går til terapi for å jobbe med forholdet.

- Han er ikke redd. Han føler ikke at han ikke er mann nok, forteller artisten om Dunhamels valg om å delta i timene, ifølge E!Online.com.

Paret, som fikk sønnen Axl i september 2013, har også satt opp noen regler som de håper vil hjelpe dem å holde familielivet på rett kjøl nå som Fergie er tilbake i jobb igjen.

- Vi skal aldri være fra hverandre mer enn to uker av gangen. Josh skal være med meg på turne og ta seg av Axl en stund, og så blir det en liten pause før han tar seg en jobb og jeg passer på Axl på settet, forklarer hun til bladet.

February issue @allure_magazine on stands today. #onthecover

A photo posted by Fergie (@fergie) on

Ble offer for utroskapsrykter

Popstjernen traff sin flotte skuespillermann på settet til TV-serien «Las Vegas» i 2004, og hun åpner seg også om hvorfor de endte opp sammen.

- Vi ønsket oss de samme tingene i livet, og gikk i den samme retningen. Vi kommer begge to fra katolske familier.

Som så mange andre kjendispar ble Fergie og Josh utsatt for noen vonde utroskapsrykter for noen år tilbake.

FAMILIELIV: Josh, Fergie og Axl på tur i Brentwood i Los Angeles. Foto: All Over Press
FAMILIELIV: Josh, Fergie og Axl på tur i Brentwood i Los Angeles. Foto: All Over Press Vis mer

I 2009 stod nemlig stripperen Nicole Forrester frem i media og hevdet at Duhamel hadde hatt sex med henne på et hotellrom i Atlanta mens han spilte inn en film i byen.

Skuespilleren slo derimot raskt tilbake mot påstandene.

- Dette er hverken første eller siste gang en stripper vil få betalt en stor sum penger for å selge en falsk historie om en kjendis. Historien er absolutt helt latterlig, sa Duhamels talsmann den gang.

LES OGSÅ: Fergie stilte som undertøysmodell bare måneder etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer