ALLE HEIER: - Folk her hjemme er blitt veldig glade i oss. Alle vil oss vel, og vi føler oss litt som landslaget i fotball - at alle heier på oss, sier Magne Furuholmen. Foto: AP
ALLE HEIER: - Folk her hjemme er blitt veldig glade i oss. Alle vil oss vel, og vi føler oss litt som landslaget i fotball - at alle heier på oss, sier Magne Furuholmen. Foto: APVis mer

- Vi går ned med flagget til topps

Det norske superbandet kommer aldri til å bli gjenforent.

SEHER.NO: I midten av oktober ble det kjent at Norges mest suksessrike band gjennom tidene er klare for å legge opp etter nesten tretti år sammen som band.

I en pressemelding på sin offisielle hjemmeside bekreftet nemlig Morten Harket, Magne Furuholmen og Paul Waaktar Savoy at deres suksessrike samarbeid - som blant annet har resultert i ni studioalbum - neste år er over for godt.

Tirsdag starter verdensturneen i Tyskland, som blir avsluttet med to konserter i Oslo i desember 2010. Og til Dagbladet bekrefter Magne Furuholmen at bandet står ved sin avgjørelse.

- Det blir aldri mer a-ha etter 4. desember 2010, verken ny plateutgivelse eller konsertvirksomhet. This is it, men forhåpentligvis ikke en så dramatisk avslutning som for Michael Jackson, sier han til avisen.

Den norske musikerstjernen lover nå fansen en spektakulær avslutning på et 25 år langt eventyr. Nå skal publikum få se et a-ha man aldri før har sett maken til, mener han.

Furuholmen synes også det er morsomt med den støtten bandet har fått.

- Folk her hjemme er blitt veldig glade i oss. Alle vil oss vel, og vi føler oss litt som landslaget i fotball - at alle heier på oss, forteller han til Dagbladet.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: a-ha ble kledd av i tollen

Se Morten Harket møte fansen under platesignering i 2008 her:


[obj:media:6444]