Gitte Witt:

- Vi går for flere kokker og mer søl

Skuespilleren blir mamma for andre gang.

VENTER BARN: Gitte Witt og hennes svenske forlovede, Filip, blir foreldre igjen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VENTER BARN: Gitte Witt og hennes svenske forlovede, Filip, blir foreldre igjen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I fjor sommer kom den hyggelige nyheten om at skuespiller Gitte Witt (35) og fotograf-kjæresten Filip Loebbert (27) hadde forlovet seg.

Dette avslørte 35-åringen selv i sosiale medier.

- I dag hadde Filip sin første fotoutstilling. Og så ble jeg fridd til. Da måtte jeg ta et kveldsbad og kjenne på hvor fint alt sammen plutselig er, skrev Witt til et bilde av seg selv på Instagram, hvor hun viste frem forlovelsesringen.

Nå blir det både bryllup og barn på det lykkelige paret. Duoen, som fikk sønnen Louis i 2017, skal nemlig bli foreldre igjen.

- Vi går for flere kokker og mer søl, delte Gitte, sammen med et bilde av sin voksende mage, på Instagram nylig.

TV 2 var først til å melde om saken.

Gitte og Filip møttes på kafé i 2014, og sammen driver de mat-og livstilsbloggen Gitte&Filip.com.

Etter tre år som kjærester ble de i august for to år siden foreldre for første gang.

- Vi er bare utrolig glade for at han er frisk og har det godt, og at vi har blitt en liten familie, fortalte Filip til Seoghør.no den gang.

Gitte er datteren til filmprodusent og regissør Karin Julsrud (65), og har spilt i filmer som «Pornopung», «Varg Veum – Kalde Hjerter» og «Søvngjengeren».

I 2015 svingte hun seg også på parketten i «Skal vi danse».

Saken fortsetter nedenfor.

Sammen med Hollywood-stjerne

Hun har tidligere vært kjæreste med «True Blood»-kjekkasen Alexander Skarsgård (42). De to møttes under innspillingen av den svenske filmen «Puss» i 2010.

Da hadde Gitte nylig blitt skilt etter halvannet års ekteskap med en amerikaner.

- Jeg var jo 25 år og skilt. Men det er jo nesten en morsom ting å kunne si, jeg er ikke god på å ikke angre. Så gikk jeg ganske fort inn i det nye forholdet, og så varte det fram og tilbake en stund, har hun tidligere fortalt til Det Nye.

PÅ RØD LØPER: Gitte Witt og Jenny Skavlan er nære venninner. Her er de sammen under Vixen Blog Awards 2015 på Hotel Continental i Oslo. Foto: NTB Scanpix
PÅ RØD LØPER: Gitte Witt og Jenny Skavlan er nære venninner. Her er de sammen under Vixen Blog Awards 2015 på Hotel Continental i Oslo. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Hanneli Mustaparta ble mamma for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer