BEKYMREDE: - Ansatte har flere ganger funnet Amy på gresset ved siden av bassenget etter å ha kollapset etter en svømmetur. De er bekymret for at hun en kveld ikke vil klare å komme seg ut av vannet, og at noe tragisk vil skje, sier en kilde. Foto: All Over Press
BEKYMREDE: - Ansatte har flere ganger funnet Amy på gresset ved siden av bassenget etter å ha kollapset etter en svømmetur. De er bekymret for at hun en kveld ikke vil klare å komme seg ut av vannet, og at noe tragisk vil skje, sier en kilde. Foto: All Over PressVis mer

- Vi frykter en tragedie

Superstjernen bannlyst fra hotellets svømmebasseng.

SEHER.NO: Den trøblete sangeren Amy Winehouse (25) nektes adgang til svømmebassenget på luksushotellet der hun bor på St. Lucia. Årsaken er rett og slett frykt for at hun skal drukne når hun bader om kveldene.

"Back to Black"-sangeren har siden desember vært i det karibiske paradiset for å venne seg av med sine drikke- og narkotikaproblemer. I juni kunne faren hennes, Mitch, fortelle at 25-åringen har kvittet seg med narkotikaavhengigheten, men at hun fortsatt drikker heftig.

Nå er altså ansatte ved Cotton Bay-komplekset, der hun bor, svært bekymret - ettersom hun er såpass glad i å svømme i beruset tilstand. Derfor har de også bannlyst henne fra bassenget, skriver The Sun.

Ifølge den engelske avisen drikker Winehouse store mengder vin og rum.

- Ansatte har flere ganger funnet Amy på gresset ved siden av bassenget etter å ha kollapset etter en svømmetur. De er bekymret for at hun en kveld ikke vil klare å komme seg ut av vannet, og at noe tragisk vil skje, sier en kilde til The Sun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ:
Påkjørt da han rømte fra fansen