Kelly Clarkson:

- Vi fortjener bedre begge to

Grammy-vinneren åpner seg om den «fryktelige» skilsmissen.

HVER TIL SITT: Stadig nye detaljer om bruddet mellom Kelly Clarkson og Brandon Blackstock dukker opp. Foto: AP Photo / Pablo Martinez Monsivais / NTB
HVER TIL SITT: Stadig nye detaljer om bruddet mellom Kelly Clarkson og Brandon Blackstock dukker opp. Foto: AP Photo / Pablo Martinez Monsivais / NTB Vis mer
Publisert

I midten av juni kom den overraskende nyheten om at Kelly Clarkson (38) og ektemannen Brandon Blackstock (43) skulle skilles etter syv år som ektepar.

Duoen har barna River (6) og Remington (4) sammen, og i tillegg har artisten vært stemor til Blackstocks datter Savannah (17) og sønn Seth (12).

Skilsmissen kom nok som et sjokk på mange ettersom artisten bare en måned tidligere hadde uttalt at hun ønsket å bli mor igjen.

- Jeg har så lyst på et barn til, men mannen min sier: «Nei! Vi har fire!», fortalte hun til stjernekokken Gordon Ramsay (54) på «The Kelly Clarkson Show» i mai, ifølge Contact Music.

INGEN KONTAKT: Den kjente artisten åpnet seg om barndommen. Video: NRK Vis mer

Bekymret for barna

I et nytt klipp fra en kommende episode av artistens eget talkshow «The Kelly Clarkson Show», letter hun nå på sløret om hvordan det føles å få privatlivet brettet ut i offentligheten i det svært høyprofilerte bruddet.

Skilsmisseprosessen skal nemlig være alt annet enn enkel, ifølge Too Fab.

- Jeg går som kjent gjennom dette akkurat nå. Det er fryktelig. Det er så mye som er vanskelig rundt dette. Det hardeste for meg er barna. Som kvinne er vi opplært til å takle alt. Vi klarer å håndtere slike ting og det går greit, men det er ungene vi bekymrer oss for, forteller hun, skriver nettstedet.

VANSKELIG BRUDD: Stemning mellom Kelly Clarkson og Brandon Blackstock skal ikke være av det beste slaget for tiden. Her med barna Seth, Savannah, Remington og River på filmpremieren av «Ugly Dolls» i Los Angeles i fjor. Foto: NTB
VANSKELIG BRUDD: Stemning mellom Kelly Clarkson og Brandon Blackstock skal ikke være av det beste slaget for tiden. Her med barna Seth, Savannah, Remington og River på filmpremieren av «Ugly Dolls» i Los Angeles i fjor. Foto: NTB Vis mer

En av Clarksons gjester, forfatteren Glennon Doyle (44), delte deretter en historie om sitt havarerte ekteskap. Her fortalte hun blant annet at hun lenge valgte å bli i det usunne forholdet for barnas skyld. Etter hvert innså hun at nettopp det motsatte var riktig. Hun måtte forlate ektemannen for å gå foran som et godt eksempel for sin egen datter.

- Det var dette jeg trengte å se selv også for å ta et nytt steg i livet mitt. Ikke bare for meg, men for min nåværende mann også. Jeg tenkte at dette gjør ingen av oss lykkelige. Vi fortjener begge bedre, og ingen av oss hadde ønsket dette for barna våre, istemte Clarkson.

Vil ha store summer

Denne samtalen mellom kvinnene kommer kort tid etter at det ble kjent at sangstjernens kommende eksmann har levert inn juridiske dokumenter der han krever enorme månedlige summer fra henne.

Ifølge TMZ ber Blackstock om 436 000 dollar i måneden, der 301 000 dollar skal utgjøre underholdsbidrag og 135 000 dollar skal være barnebidrag. Dette utgjør over 3,8 millioner kroner - hver måned. I tillegg vil han ha to millioner dollar - godt over 17 millioner kroner - for å dekke advokatutgifter.

Ifølge Celebrity Net Worth har for øvrig Kelly Clarkson en formue på 45 millioner dollar og en lønn på 14 millioner dollar.

Ulike klipp av Johnny Depp i forbindelse med skilsmisse-skandalen. Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

Tillitsproblemer

I retten ble det ifølge kjendisnettstedet TMZ besluttet at eksparet får delt omsorgen for barna likt, men at de skal ha fast bosted hos Clarkson.

«Retten finner det slik at de mindreårige barna verken nå eller tidligere har vært innbyggere av Montana, og at California er hjemstaten deres», står det i avgjørelsen, ifølge nettstedet.

Det betyr at det blir Clarkson som får tilbringe mest tid med barna, og at Blackstock som oftest må reise til Los Angeles for å ha samvær med barna.

Stemningen mellom eksene skal også være anspent.

«Konfliktnivået mellom de to foreldrene har økt. Partene har vanskeligheter med å oppdra barna sammen på grunn av tillitsproblemer seg imellom», stod det også i et rettsdokument, ifølge People.

LES OGSÅ: - Jeg flyttet fordi jeg er homofil

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer