- Vi forsvinner ikke selv om vi runder 30

Salma Hayek (49) slo et slag for «den modne kvinne» under Varietys «Power Of Women»-tilstelning. Kast terningen over kjendisdamenes antrekk!

KLAR TALE: Skuespiller Salma Hayek Pinault, med kollega Jada Pinkett Smith i bakgrunnen, ga damene klar beskjed om at ingen skal føle at de blir ignorert ettersom man blir eldre. Hun vil ha slutt på at man blir uinteressant med en gang man har rundet 30. Foto: NTB Scanpix
KLAR TALE: Skuespiller Salma Hayek Pinault, med kollega Jada Pinkett Smith i bakgrunnen, ga damene klar beskjed om at ingen skal føle at de blir ignorert ettersom man blir eldre. Hun vil ha slutt på at man blir uinteressant med en gang man har rundet 30. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I midten av oktober var det duket for skikkelig «girl power» da magasinet Variety arrangerte den årlige «Power Of Women»-tilstelningen i Beverly Hills i Los Angeles 9. oktober.

Blant de som kastet glans over eventet var talkshow-dronningen Oprah Winfrey (61), skuespillerne Gwyneth Paltrow (43), Jenna Dewan Tatum (34), Anna Kendrick (30), Reese Witherspoon (39), Jada Pinkett Smith (44) og Salma Hayek (49).

Sistnevnte skjønnhet slo et slag for «den modne kvinne» da hun sto på talerstolen.

Saken fortsetter under bildet

- Vi er generasjonen som sier: «Vi forsvinner ikke selv om vi runder 30». Folk kan ikke fortsette å ignorere oss. Det er utrolig trist og tragisk at jeg først nå, etter 20 år som kvinnesaksforkjemper, kan se en smule forandring på kvinnefronten i denne bransjen vi er en del av, sa hun til stående applaus fra de andre kvinnene i salen, ifølge Variety.

 

Saken fortsetter under bildet

Hayek er lei av hvordan de klisjéfulle romantiske filmene, som masseproduseres i Hollywood, fremstiller kvinnene:

- De romantiske filmene funker ikke lenger. Hvorfor? Jo, vi har forandret oss! Jeg er overbevist om at dette er den fulle sannhet om likestilling, sa hun til mer jubel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer