HOLDT PÅ Å MISTE BROREN: Da Kari Traa var knapt 19 år gammel fikk broren hennes diagnosen hjernesvulst, en opplevelse den tidligere idrettsstjernen betegner som «lære for livet» i ukens Dagbladet Søndag. Foto: SCANPIX
HOLDT PÅ Å MISTE BROREN: Da Kari Traa var knapt 19 år gammel fikk broren hennes diagnosen hjernesvulst, en opplevelse den tidligere idrettsstjernen betegner som «lære for livet» i ukens Dagbladet Søndag. Foto: SCANPIX Vis mer

- Vi forberedte oss på å miste ham

Energiske Kari Traa har lært seg å nyte livet mens man kan.

Publisert
SEHER.NO: Den tidligere kulekjøreren og OL-vinneren og nåværende klesdesigneren Kari Traa (37) er for tiden å se sprettende over parketten i «Skal vi danse».

Den blonde solstrålen fra Voss har nemlig for lengst lært seg å nyte livet mens hun kan, selv i regnvær, og selv om kulekjøringen har medført ni kneoperasjoner og gjort henne omtrent 30 prosent invalid. I 1993 hadde Kari og familien hennes en skjellsettende opplevelse.

- Broren min Arthur fikk svulst på hjernen. Legen sa han aldri hadde sett en svulst som lå så vanskelig til, men at han uten operasjon hadde ei uke igjen å leve. Vi måtte forberede oss på å miste ham, og den ventinga var forferdelig, forteller Kari Traa til Dagbladet Søndag.

Heldigvis gikk det bra med broren, som overlevde den nervepirrende operasjonen. Og selv om han ikke lenger er helt den samme som han var, har han taklet situasjonen utrolig bra, sier Kari. Den skremmende episoden har nok fått Traa-familien til å sette ekstra stor pris på livet.

- Hele familien så hvor fort det kan gå fra å ha det bra til å ha det veldig dårlig. Vi greide å få det bra igjen, selv om broren min fikk et litt annet liv. Arthur er den personen i mitt liv jeg beundrer mest, understreker den tidligere kulekjøreren overfor Dagbladet Søndag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her kommer tårene 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer