Nina Dobrev:

- Vi foraktet hverandre

«The Vampire Diaries»-stjernene spilte kjærester, men kunne ikke fordra hverandre.

LANGT FRA ROSENRØDT: Skuespillerkollegene Nina Dobrev og Paul Wesley spilte sammen i «The Vampire Diaries» over flere sesonger. Starten på samarbeidet ble ikke slik de hadde sett for seg. Foto: NTB Scanpix
LANGT FRA ROSENRØDT: Skuespillerkollegene Nina Dobrev og Paul Wesley spilte sammen i «The Vampire Diaries» over flere sesonger. Starten på samarbeidet ble ikke slik de hadde sett for seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Skuespillerduoen Nina Dobrev (30) og Paul Wesley (36) var alt annet enn det dypforelskede paret de selv portretterte gjennom flere sesonger i eventyrdramaserien «The Vampire Diaries».

Det avslører førstnevnte to år etter at programmet tok slutt.

- Jeg husker at alle kom bort til meg da serien begynte å rulle på tv, og spurte: «Dater du og Paul i virkeligheten?». Alle trodde vi hadde så god kjemi … Jeg har innsett at det er en fin linje mellom kjærlighet og hat og at vi foraktet hverandre så mye at det kunne framstå som kjærlighet, sier Dobrev i podkasten «Directionally Challenged», gjengitt av CNN.

SPILL FOR GALLERIET: Fansen spekulerte på hvorvidt Nina Dobrev og Paul Wesley var kjærester i virkeligheten - det kunne ikke vært lenger unna sannheten, skal man tro førstnevnte. Foto: NTB Scanpix
SPILL FOR GALLERIET: Fansen spekulerte på hvorvidt Nina Dobrev og Paul Wesley var kjærester i virkeligheten - det kunne ikke vært lenger unna sannheten, skal man tro førstnevnte. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Likte ham ikke

30-åringen forklarer videre at duoen regelrett ikke klarte å komme overens bak kulissene, men understreker at de klarte å opprettholde et profesjonelt forhold.

- Jeg respekterte Paul Wesley, men jeg likte ikke Paul Wesley. Vi kom bare ikke overens de første fem månedene av innspilling.

Selv om kollegene fikk en krevende start på skuespillersamarbeidet, skulle trenden heldigvis snu. 30-åringen forteller at de to har utviklet et tett forhold i dag.

- Vi er nok de som er nærmest (av dem som medvirket i «The Vampire Diaries», journ.anm.). Vi tilbringer mye tid sammen, og er skikkelig gode venner. Jeg elsker også kona hans. Det er morsomt å tenke på hvor mye som har forandret seg, for jeg trodde aldri han kom til å bli en av mine beste venner.

POPULÆR SERIE: The Vampire Diaries gikk på tv fra 2009 til 2017. Her er hovedrolleinnhaverne Paul Wesley, Nina Dobrev og Ian Somerhalder. Foto: NTB Scanpix
POPULÆR SERIE: The Vampire Diaries gikk på tv fra 2009 til 2017. Her er hovedrolleinnhaverne Paul Wesley, Nina Dobrev og Ian Somerhalder. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brudd med kollega

Ifølge US Magazine er Wesley gift med Ines de Ramon. Det er ikke offentlig kjent når paret ga hverandre sitt ja, men ekteskapet blir altså det andre for 36-åringen - som tidligere var gift med skuespiller Torrey DeVitto (35).

Eksparet møttes under innspillingen av «Killer Movie» i 2007, og jobbet senere sammen i «The Vampire Diaries». De skilte seg etter to år i 2013.

Wesley er derimot ikke den eneste som var i et forhold med en fra ovennevnte rollebesetning. 30-åringen falt nemlig for skuespillerkollega Ian Somerhalder (40), men paret gikk hver til sitt etter tre år som kjærester i 2013.

Saken fortsetter under.

TOK SLUTT: Nina Dobrev og Ian Somerhalder var kjærester fra fra 2010 til 2013. Foto: NTB Scanpix
TOK SLUTT: Nina Dobrev og Ian Somerhalder var kjærester fra fra 2010 til 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

To år senere fant Somerhalder lykken med «Twilight»-skuespiller Nikki Reed (31). Det tok knappe tre måneder før paret flyttet sammen, og etter bare ni måneder som kjærester, giftet «vampyrene» seg.

I mai 2017 ble det kjent at Reed var gravid, og i august samme år kom deres vesle datter til verden. Hun fikk navnet Bodhi Soleil Reed Somerhalder.

LES OGSÅ: - Brudd etter to år for stjerneparet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer