FØR OG NÅ: Caitly Jenner blir hyllet for historien sin og har banet vei for mange andre i samme situasjon. Før jul ble hun hedret på Glamour Women of The Year Awards med prisen «Trans Champion».
FØR OG NÅ: Caitly Jenner blir hyllet for historien sin og har banet vei for mange andre i samme situasjon. Før jul ble hun hedret på Glamour Women of The Year Awards med prisen «Trans Champion». Vis mer

- Vi følte oss forrådt av Bruce

Khloe Kardashian sier hun ble fullstendig tatt på senga av stefarens beslutning om å leve som kvinne.

SEOGHØR.NO: I april er det ett år siden seksbarnsfaren og den tidligere OL-vinneren Bruce Jenner (65) fortalte at han identifiserte seg som en kvinne og ikke en mann.

Det var i et TV-intervju med Diane Sawyer (70), som ble sett av hele 17 millioner amerikanere, at hemmeligheten ble avslørt.

Men det var ikke bare for omverden at nyheten kom som en overraskelse.

Nå forteller nemlig Khloe Kardashian (31) at også den nærmeste familien ble tatt på senga da det hele ble kjent hos Diane Sawyer.

- Folk mente at vi løy da vi sa at vi ikke visste om det, men nei, vi trodde på ham, røpte hun onsdag i et radiointervju med Howard Stern (61), ifølge E!News.

Saken fortsetter under bildet.

FAMILIE FØRST: Khloe er stolt over at Bruce turte å stå frem som Caitlyn, og i dag er de nær hverandre, men det var mange ting som måtte frem i lyset først. Foto: NTB Scanpix
FAMILIE FØRST: Khloe er stolt over at Bruce turte å stå frem som Caitlyn, og i dag er de nær hverandre, men det var mange ting som måtte frem i lyset først. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gikk bak ryggen på familien

Det hadde lenge versert rykter i media om at Bruce var i ferd med å starte en ny tilværelse som kvinne, men selv nektet han for at dette stemte.

Da Khloe senere fikk vite at stefaren hadde vært i samtaler om et eget TV-program rundt transformasjonen til å bli kvinne, følte hun og resten av familien seg ført bak lyset. Ikke fordi de ikke ville støtte ham, men fordi han hele tiden løy til dem om situasjonen.

Det var først på et forretningsmøte med TV-kanalen at familien ble informert om hva som var i ferd med å skje.

- De nevnte at Bruce hadde et TV-program om transformasjonen, og det var første gang vi i det hele tatt hørte om dette. Vi følte oss forrådt fordi forretningsfolkene visste om det før oss, sa hun, ifølge nettstedet.

- Vi tenkte: «Hva faen skjer? Vi har spurt deg om dette, og hvorfor vet disse folkene om det og ikke vi?» Jeg vil aldri at noen skal føle at de vet mer om familien vår enn det vi gjør selv. Vi har aldri snudd ryggen til hverandre uansett hvor mye dritt vi har vært gjennom, så hvorfor skulle vi gjøre det med ham?

Saken fortsetter under bildet.

SLIK MØTTE VERDEN CAITLYN: I juni i fjor viste Caitlyn Jenner seg for første gang som kvinne. Hun har vært gjennom flere operasjoner for å få sitt nye utseende. Hun skal blant annet ha tatt ansiktsløfting, operert bort adamseplet, gjennomgått brystkirurgi og løftet øyenbrynene. Foto: Polaris
SLIK MØTTE VERDEN CAITLYN: I juni i fjor viste Caitlyn Jenner seg for første gang som kvinne. Hun har vært gjennom flere operasjoner for å få sitt nye utseende. Hun skal blant annet ha tatt ansiktsløfting, operert bort adamseplet, gjennomgått brystkirurgi og løftet øyenbrynene. Foto: Polaris Vis mer

Fant sminke og parykker i klesskapet

Da familien prøvde å snakke med Bruce om alt, uten kamera til stede for å høre sannheten, nektet han.

- Han ville bare snakke med oss når kameraene rullet. Jeg tror kanskje han følte seg tryggere på at vi ikke kunne vise at vi ble lei oss da, eller noe i den duren, forklarte hun til Stern.

Til slutt valgte likevel Bruce, som har avslørt at han vurderte å ta sitt eget liv, å ha private samtaler med alle.

- Han snakket med oss alene, og sa at sjelen hans alltid hadde vært en kvinne. Men han sa aldri at han skulle begynne å leve som kvinne.

Dette fikk hele familien først greie på da hemmeligheten ble avslørt for resten av verden - i intervjuet med Diane Sawyer.

- Bruce gjorde et poeng ut av at alle skulle se programmet sammen, og det var første gangen vi fikk greie på en rekke ting. Vi visste ikke en gang om intervjuet før det var ferdig innspilt. Og da det ble sendt fant vi også ut at han skulle leve som kvinne.

Noen uker senere presenterte Khloes «stefar» verden for sin nye identitet for aller første gang. Da poserte han nemlig som Caitlyn Jenner på forsiden av Vanity Fair.

Saken fortsetter under bildet.

VANSKELIG FOR ALLE: Bruce var gift med Kris Jenner i 22 år før de skilte seg i desember 2014. Kort tid etter ble han han sett med fransk manikyr på neglene, langt flommende hår og feminine klær. Til tross for rykteflommen holdt han kortene tett til brystet. Foto: wenn.com
VANSKELIG FOR ALLE: Bruce var gift med Kris Jenner i 22 år før de skilte seg i desember 2014. Kort tid etter ble han han sett med fransk manikyr på neglene, langt flommende hår og feminine klær. Til tross for rykteflommen holdt han kortene tett til brystet. Foto: wenn.com Vis mer

I intervjuet fortalte også Khloe fortalte at hun husker et par episoder fra barndommen da det dukket opp tegn på at Bruce ønsket å leve som kvinne.

- Da jeg var rundt 13 år fant jeg en bag full av parykker og sminke i skapet til Bruce. Jeg fortalte det til alle. Jeg vet ikke hvorfor jeg reagerte slik på det, men jeg tror kanskje at jeg tenkte at Bruce var utro.

Alle i familien beskyldte den gang Khloe for å ha diktet det hele opp.

- Mamma og Bruce sa at jeg løy. Jeg tror ikke de visste hva de skulle gjøre. Jeg tror ikke en gang mamma visste om det da, fortalte hun, og la til:

- Av en eller annen grunn så har den hendelsen brent seg fast i minnet mitt, og nå faller alle bitene på plass.

I etterkant av den vanskelig situasjonen familien havnet i, så har hele Kardashian/Jenner-klanen gitt sin fulle støtte til Caitlyn Jenner, og i dag føler flere av familiemeldemmene seg nærmere Caitlyn enn de gjorde med Bruce.

DEN GANG DA: I 1976 deltok Bruce Jenner deltok i sommer-OL i Montreal i Canada, og vant gullmedalje i tikamp.  Foto: Polaris
DEN GANG DA: I 1976 deltok Bruce Jenner deltok i sommer-OL i Montreal i Canada, og vant gullmedalje i tikamp. Foto: Polaris Vis mer

LES OGSÅ: Kim Kardashian vil leie terapaut til North (2)