- Vi føles veldig riktig for hverandre

Toppsvømmer Lavrans Solli om kjæresten Anja Johansen - som tidligere var sammen med avdøde svømmer Alexander Dale Oen.

KJÆRESTER: Lavrans Solli hjalp Anja Johansen i tiden etter at hennes daværende kjæreste Alexander Dale Oen døde under en treningsleir i USA i 2012. Siden ble de to et par.
KJÆRESTER: Lavrans Solli hjalp Anja Johansen i tiden etter at hennes daværende kjæreste Alexander Dale Oen døde under en treningsleir i USA i 2012. Siden ble de to et par. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Toppsvømmer Lavrans Solli (21) er kjæreste med med Anja Johansen (26) - og forteller i et intervju med VG Helg at han er svært lykkelig for tiden:

BLE BARE 26 ÅR: Anja Johansen var kjæreste med OL-utøver Alexander Dale Oen da han omkom av hjertestans under en treningsleir i Flagstaff i USA 1.mai i fjor. Dette er fra VM i Shanghai sommeren 2011. Foto: Stella Pictures
BLE BARE 26 ÅR: Anja Johansen var kjæreste med OL-utøver Alexander Dale Oen da han omkom av hjertestans under en treningsleir i Flagstaff i USA 1.mai i fjor. Dette er fra VM i Shanghai sommeren 2011. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Vi går veldig godt sammen, og er veldig like på mange måter. På hva vi liker og hva vi bryr oss om, om hvordan vi vil at livet skal være. For meg føles vi veldig riktige for hverandre.

Johansen var tidligere sammen med OL-vinner i svømming, Alexander Dale Oen, som døde av hjertestans under en treningsleir i Flagstaff i USA i 2012.

Under sorgprosessen ble Lavrans en stort støtte for Anja, og paret ble etterhvert kjærester.

Tidligere i år fortalte 26-åringen at hun til å begynne med fikk dårlig samvittighet fordi hun fikk følelser for den fem år yngre svømmeren.

AKTIV: Lavrans fotografert under EM i svømming i fjor. Foto: IMAGO/ All Over Press
AKTIV: Lavrans fotografert under EM i svømming i fjor. Foto: IMAGO/ All Over Press Vis mer

Til Se og Hør har Lavrans tidligere avslørt hvorfor han falt for henne:

- Det jeg falt for var faktisk at hun liker å fiske. Vi er ganske like og ingen av oss liker å slenge på sofaen. Anja er den fineste personen jeg har møtt noen gang. Hun er så sterk og tøff.

LES OGSÅ: - Tiden leger alle sår. Men den gjør ikke det

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer