FIKK EN JENTE: Grant Show og Katherine LaNasa har blitt foreldre til en liten jente. Foto: (c) Kevan Brooks/AdMedia/AdMedia/Corbis/All Over Press
FIKK EN JENTE: Grant Show og Katherine LaNasa har blitt foreldre til en liten jente. Foto: (c) Kevan Brooks/AdMedia/AdMedia/Corbis/All Over PressVis mer

- Vi føler oss virkelig velsignet

«Melrose Place»-stjernen Grant Show (52) og skuespillerkona Katherine (47) stråler av babylykke.

SEOGHØR.NO: Ett og et halvt år etter at Grant Show (52) giftet seg med Katherine LaNasa (47) har de blitt foreldre.

Tirsdag ønsket de datteren Eloise velkommen til verden.

- Vi føler oss virkelig velsignet som har fått en slik sunn og vakker liten jente, sier det godt voksne paret til E!Online.com.

Mens dette er Shows første barn, har LaNasa sønnen Henry Hopper (23) fra ekteskapet til Hollywood-stjernen Dennis Hopper (74).

Katherine var også gift med «3rd Rock from the Sun»-stjernen French Stewart (50) i 11 år, men de fikk ingen barn sammen.

De nybakte foreldrene var kun forlovet i en måned før de valgte og gi hverandre sine ja. Bryllupet fant sted i Topanga i Los Angeles ett år etter at Show skilte seg fra skuespilleren Pollyanna McIntosh (35).

Grant, som er best kjent som kjekkasen Jake Hanson fra 90-tallssuksessen «Melrose Place», er for tiden aktuell i TV-serien «Devious Maids».

LES OGSÅ: «Ungkarskvinnen» ble mamma