ETTERFORSKER DØDSFALLET: Politiet rykket i går ut til filmstjernen Brittany Murphys bolig i Los Angeles for å starte etterforskningen av hennes plutselige død. Nå har de konkludert med at det ikke skjedde noe kriminelt. Foto: All Over Press
ETTERFORSKER DØDSFALLET: Politiet rykket i går ut til filmstjernen Brittany Murphys bolig i Los Angeles for å starte etterforskningen av hennes plutselige død. Nå har de konkludert med at det ikke skjedde noe kriminelt. Foto: All Over PressVis mer

- Vi fokuserer på mulige overdose-scenarier

Politiet konkluderer med at Brittany Murphy ikke ble utsatt for noe kriminelt, men vil undersøke om stjernen kan ha dødd av en overdose.

SEHER.NO: Søndag kom sjokknyheten om at filmstjernen Brittany Murphy (32) ble funnet død av ambulansemannskaper i sitt hjem i Los Angeles.

Politiet og rettsmedisinske myndigheter satte med ett i gang etterforskningen for å finne ut hva som var grunnen til at skuespillerens hjerte stoppet i åtte-tiden søndag morgen lokal tid.

Ifølge TMZ er det nå klart at politiet i Los Angeles har konkludert med at dødsfallet til "8 Mile"-skuespillerinnen ikke var et resultat av urent spill eller noe kriminelt, men ifølge Radaronline ønsker politiet likevel å fortsette etterforskningen, for å finne ut om stjernen kan ha dødd av en overdose.

- Vi holder etterforskningen åpnen inntil rapportene som viser eventuell forgiftning er ferdige om fem til seks uker. Vi fokuserer på mulige overdose-scenarier, og vil herunder se på reseptbelagte medisiner, bekrefter en kilde i politiet til Radaronline.com (ekstern lenke).

Politiet venter fremdeles på obduksjonsrapporten fra Los Angeles County Coroner.

Ifølge TMZ er obduksjonen allerede påbegynt, til tross for at Murphys ektemann, Simon Monjack, flere ganger skal ha ytret et ønske om at kona ikke skulle bli obdusert.

En venn av Brittany Murphy sier til den britiske avisen The Sun at filmstjernen var avhengig av smertestillende medisiner før hun døde.

Hun skal blant annet ofte ha tatt det Vicodin regelmessig, som var det samme popstjernen Michael Jackson tok før han døde tidligere i år.

Ifølge nettstedet TMZ hadde filmstjernen vært syk i flere dager og kastet opp før hun døde.

- Det var mange reseptbelagte medisiner i huset, sier en venn til nettstedet.

Da filmstjernen ble funnet i dusjen, skal det ha ligget oppkast rundt henne.

Brittanys mor Sharon skal ha fortalt ambulansefolkene at datteren led av en type diabetes, men det er ikke kjent om dette har noe med dødsfallet å gjøre.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ashton Kuthcher sørger over eks-kjæresten