Raphaël Poiree:

- Vi flytter sammen når barna er store nok

Raphaël Poiree og hans nye kone Anne bor kun sammen annenhver uke.

NYTER LIVET SOM NYGIFTE: Raphaël Poiree og Anne Tunes bor sammen annenhver uke og annenhver uke for seg selv med sine respektive barn. Foto: Erlend Haukeland, Se og Hør.
NYTER LIVET SOM NYGIFTE: Raphaël Poiree og Anne Tunes bor sammen annenhver uke og annenhver uke for seg selv med sine respektive barn. Foto: Erlend Haukeland, Se og Hør. Vis mer

I juni kunne Se og Hør avsløre at den tidligere skiskytter-stjernen Raphaël Poiree (42) hadde giftet seg på nytt med Anne Tunes (41).

Raphaël har tidligere vært gift med den norske skiskytteren Liv Grete Skjelbreid.

Etter bryllupet i franske Cassis - med utsikt over Middelhavet - er de to tilbake i Norge.

Men med tre døtre hver, på hver sin kant, har de valgt å ikke flytte sammen permanent.

Til Se og Hør forteller paret at de bor annenhver uke sammen i Bergen - og annenhver uke hver for seg med sine barn.

- Det er greit å kunne gi 100 prosent fokus, både til barna og hverandre. Vi koser oss maks både i barneukene og i parukene, og synes det er praktisk. Så det blir nok slik en stund til framover.

- Men når de yngste barna er gamle nok - ja, da flytter vi to under samme tak på heltid, sier Anne - og får støtte av ektemannen.

SKISKYTTER-STJERNE: Raphaël Poiree var i flere år en av verdens fremste skiskyttere. Her er han sammen med Emil Hegle Svendsen og Ole Einar Bjørndalen i 2010. Foto: Scanpix
SKISKYTTER-STJERNE: Raphaël Poiree var i flere år en av verdens fremste skiskyttere. Her er han sammen med Emil Hegle Svendsen og Ole Einar Bjørndalen i 2010. Foto: Scanpix Vis mer

- Det blir vel en gang i fremtiden tenker jeg, sier Raphaël.

I 2014 avslørte Raphaël til Se og Hør at han ikke var i tvil om hva han følte for sin nye kone, etter deres første møte.

- Det har vært fine år, og hun har beriket livet på alle måter. Fra min side var det kjærlighet ved første blikk. Hun brukte litt lengre tid, sa Raphaël til bladet.

Året etter ble det kjent at de to hadde forlovet seg.

Bryllupsreisen foregikk blant annet til sjøs i Les Calanques.

- Det er det franske svaret på norske fjorder. Det var bare oss to, og masse kjærlighet sier Raphaël til Se og Hør.

LES OGSÅ: Giftet seg i hemmelighet