FOR HIPPE FORELDRE: I april i fjor ble Sigrid Bonde Tusvik og Martin Jøndahl foreldre for første gang. Til VG sier komikeren at det er morsomt å henge med datteren Jenny, men at de nylig fikk såkalt «Stormberg-sjokk» da de møtte andre småbarnsforeldre. Her på Komiprisen høsten 2012. Foto: Stella Pictures
FOR HIPPE FORELDRE: I april i fjor ble Sigrid Bonde Tusvik og Martin Jøndahl foreldre for første gang. Til VG sier komikeren at det er morsomt å henge med datteren Jenny, men at de nylig fikk såkalt «Stormberg-sjokk» da de møtte andre småbarnsforeldre. Her på Komiprisen høsten 2012. Foto: Stella PicturesVis mer

- Vi fikk voksenlivet rett i fleisen

Sigrid Bonde Tusvik og ektemannen var ikke forberedt på alle sider ved voksenlivet.

SEOGHØR.NO: Komiker og TV-personlighet Sigrid Bonde Tusvik (34) er travelt opptatt med showet «Mot i brøsta» sammen med Henriette Steenstrup og Else Kåss Furuseth for tiden.

På privaten er hun dessuten småbarnsmamma til datteren Jenny (1½) og gift med Martin Jøndahl, som hun møtte gjennom programmet «Sigrid søker kjæreste». Til VG forteller hun om hvordan hun sjonglerer et travelt yrkes- og familieliv.

- Du må ha en veldig snill mann, veldig snille besteforeldre og så må man være til stede når man først er hjemme. Jeg kan ikke sette meg og lese avisen - da må jeg leke, understreker 34-åringen overfor VG.

I fjor høst, da Jenny bare var noen måneder gammel, kunne «Torsdag kveld fra Nydalen»-stjernen bare ta med datteren på avtalene sine.

ALENE: På årets hagefest kom Sigrid uten Jenny, men moret seg med vennene og kollegene (f.v) Else Kåss Furuseth, Henrik Thodesen og Lisa Tønne. Foto: Stella Pictures
ALENE: På årets hagefest kom Sigrid uten Jenny, men moret seg med vennene og kollegene (f.v) Else Kåss Furuseth, Henrik Thodesen og Lisa Tønne. Foto: Stella Pictures Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

På Aschehougs årlige hagefest lå lille Jenny i vogna mens representanter fra kultur- og underholdningsnorge flokket seg rundt henne.

- Jeg tenkte at det var litt stilig og moro for folk å ta henne med. Nå vil jeg at Anne B. Ragde og Dag Solstad endelig skal møte henne, de viktige folkene, fortalte Bonde Tusvik spøkefullt til Seoghør.no dengang.

Men overfor VG avslører hun at hun og ektemannen ikke har lykkes like godt i rollen som småbarnsforeldre i alle sosiale situasjoner.

- Vi var i en dyrepark på Ekeberg for en stund siden, og da fikk vi det vi kaller «Stormberg-sjokk». Alle andre vi møtte hadde praktiske jakker, mens jeg gikk i skinnskjørt og Martin gikk i lang frakk. Vi så ut som om vi bodde på Grünerløkka. Det var helt krise (...) Ja, vi fikk vokenslivet rett i fleisen, innrømmer Bonde Tusvik når VG spør om Stormberg-jakker herved står på parets innkjøpsliste.

Sigrid Bonde Tusvik er å se i «Mot i brøsta» på Edderkoppen Teater i Oslo ut året.

LES OGSÅ: Dette har vi aldri sett maken til!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.