- Vi fikk svært dårlig samvittighet

Thomas Numme og Harald Rønneberg legger seg flate etter «Senkveld»-stuntet som slo feil an.

LEI SEG: Thomas Numme og Harald Rønneberg synes det er trist at de klarte å opprøre en jente med spøken sin. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
LEI SEG: Thomas Numme og Harald Rønneberg synes det er trist at de klarte å opprøre en jente med spøken sin. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: Tirsdag forrige uke utga den populære programleder-duoen Thomas Numme (46) og Harald Rønneberg (43) seg for å være tollere på Svinesund.

Dette var som en del av innspillingen av den kommende sesongen av «Senkveld» på TV2.

Stuntet, som ble filmet med skjult kamera, gikk ikke etter planen, avslørte Dagbladet

Paret stoppet og kroppsvisiterte en ung kvinne, og da de ransaket bilen hennes «fant» de en kanne med blank væske. Væsken skulle etterligne sprit og var plantet av de falske tollerne.

Kvinnens reaksjon var så sterk at Thomas og Harald måtte gi seg til kjenne og si at det hele var en spøk, før de forsikret henne om at opptaket ikke ville bli brukt på TV.

- Vi hadde et godt samarbeid med Tolletaten, og det gikk fint lenge, men det var en jente som ble ganske opprørt, og det var ikke noe artig. Vi fikk svært dårlig samvittighet, la oss flate og beklaget, forteller programlederne til Dagbladet under TV2s høstlansering i Bergen tirsdag.

TV-kanalen har i etterkant beklaget hendelsen.

- Vi har hatt bedre ideer enn stuntet på Svinesund. Så ærlig skal vi være, for vi har alltid lagt stolthet i å lage et program som ikke sparker nedover, og plutselig gjorde vi nettopp det, sier Numme og Rønneberg til avisen.

FOLKEKJÆRE: Harald J. Rønneberg og Thomas Numme har blitt umåtelig populære gjennom TV 2-programmet Senkveld.
FOLKEKJÆRE: Harald J. Rønneberg og Thomas Numme har blitt umåtelig populære gjennom TV 2-programmet Senkveld. Vis mer

LES OGSÅ: Se så stor prins Alexander har blitt