JUBLENDE GJENFORENING: Vendela Kirsebom (t.v.) og Petter Pilgaard (midten) storkoste seg i Hardanger sammen med Ingeborg Myhre, Leif Einar «Lothepus» Lothe og Tore Petterson. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør.
JUBLENDE GJENFORENING: Vendela Kirsebom (t.v.) og Petter Pilgaard (midten) storkoste seg i Hardanger sammen med Ingeborg Myhre, Leif Einar «Lothepus» Lothe og Tore Petterson. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør. Vis mer

Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom:

- Vi fikk dele soverom hos Lothepus

Forholdet mellom Vendela og Petter er godkjent av «Farmen»-vinneren.

Publisert

(Se og Hør): På sensommeren ble Vendela Kirsebom (50) og Petter Pilgaard (37) invitert til gjenforeningsfest hos «Farmen»- vinner og Hardangers store sønn, Leif Einar «Lothepus» Lothe (47).

I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom. Faksimile: Se og Hør Extra.
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør kan du lese mer om Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom. Faksimile: Se og Hør Extra. Vis mer

Med på moroa var også «Farmen kjendis»- heltene Ingeborg Myhre (42) og Tore Petterson (36).

På samme soverom

Leif Einar og Petter kommer fra vidt forskjellige miljøer, men fant sammen i en herlig symbiose inne på «Farmen»-gården.

Petter legger ikke skjul på at Lothepus har vært en viktig støttespiller for ham, også når det gjelder forholdet hans til Vendela.

– Han har heiet oss fram. Jeg har iallfall valgt å tro at det er det han har gjort. Hjemme i huset hans har han latt Vendela og meg få dele soverom, og det er jo et positivt tegn avslører Petter lattermildt.

Helt siden Se og Hør i februar avslørte at TV-profilen Petter Pilgaard og supermodellen Vendela Kirsebom hadde funnet tonen, har de vært et av Norges mest omtalte kjendispar.

Sammen med «Farmen kjendis»-kollegene Leif Einar «Lothepus» Lothe, Ingeborg Myhre og Tore Petterson, drar Vendela og Petter på skotring i Hardanger. Vis mer

- Vendela er enda vakrere på innsiden enn utsiden. Jeg er veldig imponert av hvor mye hun har fått til samtidig, som hun klarer å være avslappet, har Petter tidligere sagt om sin nye kjæreste til Se og Hør.

Paret legger ikke skjul på at de stortrives i hverandres selskap, men har ingen planer om å følge i fotsporene til «Farmen kjendis»-kollega Linni Meister (31), som nylig forlovet seg med kjæresten Niklas Tangen Klein (20).

RING I SNUSBOKS: Linni Meister ble overrasket med forlovelsesring under ferien på Ibiza. Kjæresten Niklas Tangen Klein gikk ned på kne med ringen gjemt i snusboksen. Video: Trond Stensåsen / Se og Hør Vis mer

- Det er veldig hyggelig når to møter hverandre og har lyst til å tilbringe livet sammen. Men vi har vært sammen så kort tid. Jeg får heller la meg inspirere og se hva som skjer, sier Petter.

Ønsker ikke barn

Vendela har heller ingen planer om å følge i fotsporene til Janet Jackson, som tidligere i år ble mamma i en alder av 50 år.

- Jeg har to barn som jeg er veldig fornøyd med og har ikke lyst på flere barn.

- Vi tok den praten før vi gikk ut med at vi hadde blitt et par, sier Vendela.

- Jeg har heller ikke lyst på barn, så derfor har vi det så behagelig sammen, legger Petter til.

Fra "Vendela + Petter" på TV 2 Livsstil Vis mer

LES OGSÅ: - Nå venter jeg spent på bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer