<strong>TRENER JEVNLIG:</strong> - Jeg er veldig glad i å trene og går blant annet på aerobic-kurs tre ganger i uken, sier Madelen Voreland Berås til Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
TRENER JEVNLIG: - Jeg er veldig glad i å trene og går blant annet på aerobic-kurs tre ganger i uken, sier Madelen Voreland Berås til Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer

- Vi fikk beskjed om å oppføre oss sexy

Paradise-jentene måtte spille inn hver sin amatørfilm til guttene. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se Madeleines Paradise-video nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Stemningen blir raskt høy blant de mannlige deltakerne i reality-serien «Paradise Hotel» når de i mandagens sending skal kåre «miss Paradise».

Som første del av konkurransen må jentene spille inn hver sin amatørfilm, og de sparer ikke på kruttet i kampen om å vinne guttenes gunst.

En av de som strekker seg lengst er Kristiansand-jenta Madelen Voreland Berås (20). Etter å ha sunget flørtende inn i kamera, overrasker hun guttene med å kaste kjolen og riste med rumpa i bare trusen.

Fikk beskjed om å være sexy
Til Seher.no sier Madelen at hun brukte lang tid på å finne ut hva hun skulle gjøre, etter at jentene fikk vite at det ville lønne seg å være sexy i filmklippene.

- Vi fikk beskjed om at det kunne lønne seg å være sexy, fordi vi kanskje ikke ville få sjansen igjen. Jeg klarte ikke å finne ut hva jeg skal gjøre og brukte lang tid. Til slutt gjorde jeg bare dette spontant.

Madelen hevder hun ikke følte seg presset til å kaste klærne, men tror det blir flaut å se videoen igjen.

- Hele kvelden med «miss Paradise» var bare kjempegøy, men jeg tror det kan bli litt pinlig å se det igjen. Selv om det kan se litt frekt ut, står jeg imidlertid for alt jeg gjorde inne på hotellet. Men det er jo litt annerledes å se det igjen etter så lang tid.

Trener flere ganger i uken

For å holde seg i form, trener Madelen aerobic flere ganger i uken.

- Jeg er veldig glad i å trene, og går på aerobic-kurs tre ganger i uken. I tillegg er jeg glad i å jogge i lysløypa om sommeren. Jeg får også mye trim med hestene, sier Kristiansand-jenta, som har vunnet flere løp som travkusk, til Seher.no.

Etter de første «Paradise Hotel»-episodene har 20-åringen fått over 2000 venneforespørsler på Facebook, i tillegg til en rekke henvendelser på e-post og telefon.

Leter ikke etter kjæreste
Madelen har imidlertid ingen hast med å kvitte seg med singel-stausen.

- Jeg synes det er veldig hyggelig med alle de positive komplimentene jeg har fått. Jeg stresser imidlertid ikke med å finne noen kjæreste, blant annet fordi jeg vil at han ikke skal ha lyst til å bli kjent med meg bare fordi jeg har vært på «Paradise Hotel».

«Paradise Hotel» ser du på TV3 mandag til torsdag klokken 21.30.

Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi er vel litt deilige![obj:media:9511]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer