- Vi fikk babynyhet på bryllupsreisen

«Den siste viking»-deltageren bader på ny naken, og snakker ut om kjærligheten til 13 år yngre Kellie. Se video!

Se video fra da Nils badet splitter naken i vinterkulda øverst i saken!

SEOGHØR.NO: Nils Leidal (55) har de siste ukene vært å se i TVNorge-programmet «Den siste viking». Der har han fått aller mest oppmerksomhet for at han i full offentlighet har badet naken flere ganger.

Nå har han også badet naken for pressen.

Da Se og Hør nylig var på besøk hos Nils og hans flotte kone Kellie (42) i Krogstadelva, hoppet han nemlig i det og badet naken i en liten foss i vinterlandskapet.

Lykkelig møte
I 1999 møtte Nils sin 13 år yngre kone for første gang. Det første møtet fant sted på Hawaii, da begge var til stede på en internasjonal soneterapikonferanse. I mai feirer paret sin 14 års bryllupsdag.

ROMANTISK: - Mens vi satt der på stranden kjente Kelly noe i sanden, og det var et korallhjerte, perfekt formet. Man får ikke engang en film mer klisjefylt! Sier Nils til Seoghør.no. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør.
ROMANTISK: - Mens vi satt der på stranden kjente Kelly noe i sanden, og det var et korallhjerte, perfekt formet. Man får ikke engang en film mer klisjefylt! Sier Nils til Seoghør.no. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør. Vis mer

- Vi giftet oss ni måneder etter at vi traff hverandre. Like etter det fikk vi vår første datter, forteller Nils og Kellie til Seoghør.no.

«Den siste viking»-deltageren husker det første møtet med Kellie som noe helt, helt spesielt.

- Det var fullmåne. Jeg fikk øye på Kellie, og fikk albuet meg inn ved siden av henne. Vi fant fort tonen og avtalte en drink senere.

Den drinken ble til mange drinker. Vi satt på stranden, i sanden etterpå. Mens vi satt der kjente Kelly noe i sanden, og det var et korallhjerte, perfekt formet. Man får ikke engang en film mer klisjefylt!, sier han.

Full jubel
Senere søkte den barske mannen permisjon fra jobben for å bo med sin nye flamme i California. Det endte til slutt med en oppsigelse.

- Da jeg kom dit skjønte vi at dette var ekte kjærlighet. På nyttårsaften 2000 fridde jeg og fikk ja. Heldige meg.

Bryllupet fant sted i London i mai 2001. Bryllupsreisen gikk til Himalaya. Der fikk de to en ny god nyhet.

- Jeg fant ut at jeg var gravid med mitt første barn, Junee (13). Jeg hadde ikke engang vurdert barn før jeg møtte Nils, jeg trodde rett og slett at det ikke var noe for meg. Jeg visste ikke om jeg kunne få barn heller for den saks skyld. Man må møte den rette personen, og det var det jeg gjorde, forteller den vakre kvinnen.

- Hvordan reagerte dere da dere fant ut at Kelly ventet barn, Nils?

- Det var full jubel. Jeg elsker barn, og har alltid elsket dem. Jeg er en atypisk mann, og er opptatt av spedbarn, fødsler, amming og slikt. Det var en veldig god nyhet.

Nils og Kelly har også datteren Lilja (10) sammen.

Onsdag ble 55-åringen kastet ut av «Den siste viking», etter at han la en av de andre deltagerne, Alexander Skadberg (20), i bakken.

LES OGSÅ: Dumpet kjæresten etter premierefesten